Takk for innsatsen, Leni!

Med sine 98 landskamper, EM-sølv og mange serie- og cupmesterskap med Asker og Stabæk er Leni Larsen Kaurin sannsynligvis den mest meritterte utøver som har vært trener og spiller i Bærum SK.

Leni har vært hos oss som spillerutvikler, assistenttrener og spiller i tre sesonger, og har vært viktig for å løfte frem jente- og kvinnefotballen i klubben. – Leni har med sin tilstedeværelse de siste tre årene bidratt med verdifull erfaring til våre unge spillere, fastslår daglig og sportslig leder Henrik Dahl. – Hun har gjennom å stille høye krav til sine omgivelser vist hva som skal til for å ta steg som fotballspiller.

Vi synes det er stas at hun avsluttet sin lange karriere som fotballspiller med tre sesonger i Bærum SK, og i årets 3. divisjon var hun sterkt medvirkende til at vi snudde avgjørende kamper til seire. På banen vil hun bli husket for sin ro med ballen og alle de målgivende pasningene hun fordelte i rikt monn.

– Leni bidro med humør og trykk på treningene våre, og hun var en støttespiller for yngre unge spillere og kom med mye gode tips underveis, oppsummerer hovedtrener Tommy Westlie. – Sportslig så var hun en spiller som ga oss mer ro på banen samtidig som hun spilte våre unge spillere bedre.

Leni har også spilt futsal med Koll de siste årene, og det er muligens på den arenaen vi får se mest til henne fremover. – Det var synd opprykket til 2. divisjon glapp i år, men Bærum SK Kvinner har en ung tropp som vi ta steget opp snart, avslutter Leni. – Jeg har hatt en fin tid i Bærum SK og ønsker dere lykke til videre!