Suveren kamp av G2002 mot serieleder Heggedal

På toppen av tabellen i 01 serien ligger Heggedal og Bærums Verk Hauger, begge med 23 poeng. G2002 slo BVH for to uker siden, og idag 31 august kom Heggedal på besøk.

Spillet bølger litt frem og tilbake i starten, før vi får erfare at Heggedal har en del tempo i angrepene sine. Etter 15 minutter kommer Heggedal på et raid, etablerer seg i vår 16 meter, får skutt, og det står 0-1. Etter dette jobber vi oss gradvis inn i kampen. Godt anført av Christian på midten, er vi veldig tett på, og gir ikke Heggedal tid til å etablere spill. Forsvaret vårt viser seg å være like raske som Heggedal, og vi løper opp det som kommer av langpasninger. 10 minutter før pause har Adrian et raid, på utsiden av forsvarspilleren skifter han gir, legger seg i 60 grader og skjærer inn. Dessverre så var det ingen som klarte å ekspedere innlegget i mål. Pauseresultatet blir 0-1.

I andre omgang har Ulrik kommet inn på topp, med klar beskjed om å gjøre det han er veldig bra til, nemlig løpe fort. Det går akkurat et minut før Marius spiller Ulrik igjennom, han løper fra alle og setter ballen iskaldt i mål: 1-1. Vi fortsetter å presse og har flere gode sjanser. Og etter 4 minutter i andre omgang gjør Ulrik det samme en gang til! Det står 2-1. Deretter preger vi kampen, vinner duellene, løper opp angrepene til Heggedal og skaper sjanser fremover. Etter 23 minutter får vi belønning, først løper Ulrik fra Heggedal på høyre siden før ballen havner hos Marius på rundt 16, som setter den pent i mål. 3-1. Det blir sluttresultatet. Det var gøy å se på laget i dag. Alle spillerne hadde «dagen» og bidro til at det ble en bra kamp og seier; Martin, Philip, Ole, Max, Marius, Elton, Eliot, Jasper, Ari, Christian, Ulrik, Kevin, Rohit, Jesper, Adrian D.