Stortap mot Lørenskog

BÆRUM JR Stoke

JR.Elite:Stortap mot Lørenskog!

Det ble en blytung kveld borte mot Lørenskog på torsdag med 5-0 tap

Kampen var knapt satt i gang før første scoring! Lørenskog slår langt fra avspark,og vi klarerer til corner.Cornerern blir slått perfekt inn i boksen,og på 5 meter får en Lørenskog spiller gå opp alene!Kontant heading og 0-1 før det var spilt ett minutt.
Etter denne sjokkåpningen kommer vi oss til hektene,og begynner å ta over banespillet.
Lørenskog legger seg dypt,og satser på overganger.Vi spiller og spiller,men dårlig balltempo og lite bevegelse fører til at vi ikke skaper mye.
Etter ca 20 min spiller vi på oss ett brudd midt på motstanderens banehalvdel,Lørenskog slår langt og vi prøver å klarere.Klareringen misslykkes og dermed er Lørenskog alene igjennom og 0-2 er ett faktum.
Etter dette tar Lørenskog over mer og mer av spillet,og produserer noen farlige sjanser.
Etter ca 35 min kommer det nok en lang ball fra Lørenskog,som vi ikke får unna.Ballen havner hos kantspilleren deres som presist setter opp en spiss i stor fart innernfor 16 meteren,og dermed står det 0-3.
Resten av omgangen hender det ikke mye,og vi går til pause med 0-3.

bsk3

Når vi går ut til 2 omgang har vi blitt enige om å spille litt mer direkte,og få større bevegelse foran ballfører.
I 2 omgang er det vi som spiller og spiller,men de store mulighetene uteblir.Når Lørenskog er på besøk på vår halvdel der det ofte farlig,de er gode på dødballer og 0-4 kommer etter frispark. Ballen blir slått inn fra deres høyre side,og etter tafatt opptreden av oss ligger ballen nok en gang i nettet.Vi har da spilt ca 65 min.
Resten av kampen er uten struktur og bærer preg av at kampen er avgjort.Lørenskog scorer imidlertid en gang til før kampen er over.

En dårlig gjennomført kamp fra vår side.Balltempo og bevegelse er for dårlig,dette må forbedres til neste kamp om vi skal ha håp om poeng.