J19: Stian har taktikken klar!

Hovedtrener J19 sats, Stian Dieseth, tenker fotball hele døgnet. Med trenerengasjement hos NFP og Fornebu G13 i tillegg går det i ett. Stian har klare tanker om taktiske valg og er meget opptatt av å bygge opp gode basisferdigheter.

Med J19 sats vil han bygge sten på sten med spillergruppen, som er en mix av J00-spillere og J99-97-spillere fra Kvinner A-gruppen. «Jeg vil ha korte avstander og trygghet i bakre ledd», forklarer Stian, «og når vi kommer høyere opp i banen skal vi bearbeide ball, angripe bredt og kunne vende spillet».

Stian er godt likt av spillerne og instruerer alltid med et smil. Han har masse å lære bort og er flink til å tilpasse nivået i forhold til gruppen han trener. «Vi tilpasser oss motstander ved valg av taktikk», avslører han, «og jentene har blitt stadig flinkere til å følge planen gjennom vinterens kamper».

Stian stiller krav til spillerne og vil at de eldste skal stå frem som forbilder for de yngre, bare slik kan laget vokse med oppgavene. «Det blir spennende å se hvor vi står i forhold til øverste nivå på J19 i kretsen», avslutter han.

Nå gleder Stian og spillerne seg til seriestart i J19 1. div hjemme mot Amasone tors 7.4 kl 20:15, vi ønsker dem lykke med sesongen!