Sterk borteseier for juniorene

(Lørenskog-Bærum 3-5) Dramaet i interkrets fortsetter med uforminsket styrke. Bærum tok en meget sterk seier mot Lørenskog i går.

Det er fortsatt bare noen få poeng som skiller 8 gode fotballag i kampen om plasseringene 4 til 11 i årets interkretsserie. 11. plassen innebærer direkte nedrykk, og ett av lagene havner der til slutt…

Bærum-gutta fikk det knalltøft på Lørenskog i går. Men en imponerende prestasjon i andre omgang snudde oppgjøret til jubel.

For hjemmelaget var best den første halvdelen, og gikk fortjent til pause med ledelsen 2-1. Simen Juklerød hadde gitt de gule en litt ufortjent 1-0, men et hardt- og langtsparkende Lørenskog skapte store problemer for et Bærum-lag som ofte liker å spille mer enn å krige.

Derfor var det imponerende hvordan det unge Bærum-laget gikk ut i andre omgang, kastet seg ned og blokkerte skudd, løp fort og mye og maktet å følge kampplanen til punkt og prikke og rystet hjemmelaget med fire skåringer de siste 45 minuttene.

Frederik Lindqvist laget 2-2, Ola Moe 3-2 og Jakob Strompdal 4-2. Lørenskog fikk redusere en gang, men Marius Lundemo, som kom inn siste halvtimen, ga oss det pusterommet vi trengte da han satte 5-3 drøye kvarteret før slutt.

Et Bærum-lag som virkelig ville ha denne seieren gjorde en imponerende andreomgang. Det bor så mye i dette laget, at nå kan vi ikke tillate oss å ikke jobbe like hardt i de resterende matchene av årets sesong.