Sr C: Seigliva vinnerspor

Bærum Sr C- OSI D 7-1 (0-1 !)

Resultatet lyver ikke, selv om man mistenker meg for å skrive med promille eller høy dyskalkuli når man ser at vi lå under halvveis. Det var faktisk tilfelle!

Så det er det verdt å bruke noen ord på, så la oss starte der:

Fra tidlig i kampen er det klart vi er bedre. En mot en, flere mot flere, alle mot alle. I den grad får til å spille ball, kontra å sparke ball, så var det oss vakre herlige Gule som sto for det! Vår svakhet lå i at vi brant avslutninger. På rekke og rad som stavkjerker på 90-tallet!

Plass på tribunen!

Så det blir nesten komisk når hyggelige gjester fra Oslo sitt studentmiljø tar ledelsen etter 25 minutter. Ut av ingenting så slås ballen i bakrom og vi er svake med å ordne opp. Så Hazhar tar en lekker takling…hvis det hadde vært hockey!

Vi derimot spiller fotball, Soccer, fussball…og dommer peker helt riktig på straffemerket. Påfølgende «elfmeter» settes i mål. 0-1 og kalddusj både fra himmelen og på resultattavla er et faktum.

Gledelig er det at vi ikke får noe panikk. Vi vet det er vi som står for grillinga og bbq-sausen må komme ut av flaska. Før eller senere…

…som skal vise seg å vente på seg. Det blir pause uten at vi får hull på byllen.

Aalvik i farta!

Coco jambo!

Het en hit på 90-tallet, da var de fleste gutter i bleier…om det. Sangen er en «feel-good» sang og vi spilte fotball på vakkert register i 2.omgang. Vi var ok i 1.omgang, mens vi i 2.omgang er virkelig «Coco jambo»

Vårt første mål kommer etter mye klabb og mer kebab i feltet! MR er den som står bak starten på snuoperasjonen! Samme kar, som altså heter Andreas Raasok, skyter en lompe fra 20 meter. Lompe er dugandes kost det i mai, være seg med eller uten pølse. For den ender i mål. Nå er orden gjenopprettet!

MR (nærmest) tok ansvar

Vi rekker å misse på en straffe og, men det spiller ingen rolle. For nå kjører vi i høygir. 3-1 kommer på et perleinnlegg fra Myrberg som Markus setter inn. Der og da er OSI i kanvassen.

Vi er først på det aller meste nå, og resignerte bortespillere stopper opp. Så vi utnytter autostradaen og setter inn mål på rekke og rad. Hvem som skåra 4-1 er i skrivende stund (kl 01 på natta) uvisst. Mål er det uansett.

5-1 og 6-1 blir skåra av Torkel Mellin-Olsen og oppskriften på måla er den samme.Høyt press, vinne ball og med kort vei til mål er saken biff, reker og dessert!

7-1 kommer minutter før slutt. Nok en gang Markus.

Det så mørkt ut for OSI etterhvert

Så ja, resultatet til slutt gir riktig bilde på kampen. Vi er det klart bedre laget. Alltid moro med tre poeng, men mest glede finner jeg med måten vi aldri fikk panikk. Vi korrigerte litt i pausen, men behold roen. Til slutt fikk vi betalt for det!

Kampens tre stjerner:

*** MR. Stor, sterk og god på midtbanen. Starter snuoperasjonen!

**Dommeren. Solid dommer på dette nivå. Vi så fordeler, munter tone og alt

*Henke G. Trygg, en feilpasning (årets første og siste?)

Neste kamp blir 19 mai kl 1200 på Grorud!