Sondre Golden Midtgarden klar for 2019

Det er med glede vi kan meddele at vår keeper Sondre Golden Midtgarden har signert for sesongen 2019. Sondre er formidabel som person og vi er glade fot at han er Bærum SK keeper også i 2019.

Jeg har tro på klubben og ikke minst spillergruppa. Vi trives godt sammen både på og utenfor banen samt så har vi ett bra potensiale som jeg synes vi bør prøve å få frem i 2019. Jeg både tror og håper at flere av de andre spillerne blir i Bærum SK. – Sondre G Midtgarden.

Golden gloves

Redaksjonen møter en meget fornøyd sportslig leder.

At Sondre velger å signere så her rett etter sesongen er vi veldig glade for. Sondre har vært stabil for oss siden han kom til klubben og det er naturlig for oss å forlenge med han. Han kjenner nivået i PostNord-Ligaen og har også potensiale til å spille OBOS-Liga på sikt. Bærum SK har alltid siktet innstilt på å være en utfordrere uansett divisjon vi spiller i og med Sondre i troppen så er vi ett steg nærmere til å kunne være akkurat det i 2019. Videre så ønsker vi mest mulig kontinuitet i spillergruppa. Det var en god start å få Sondre på plass. – Sportslig & Daglig leder, Henrik Dahl