Smilet tilbake i juniorgarderoben

(Bærum-FFK 4-0)  Juniorlaget traff med taktikken, men ikke minst traff de nettmaskene igjen da Fredrikstad var på besøk på kadda.

Etter å ha famlet noen uker fikk Bærums juniorlag tilbake troen på egne ferdigheter da Fredrikstad ble sendt hjem til plankebyen med fire i hatten.

Poengfangsten sto ikke helt sto stil med prestasjonene de første ukene av årets seriespill, og man har senset en viss usikkerhet blant de unge håpefulle den seneste tiden. Derfor var ikke bare tre poeng, men måten gutta skaffet de på, en solid opptur denne torsdagskvelden.

Fire hundreprosentsjanser ble skapt den første halvtimen, men det var bare Robel Yemane som klarte å få ballen helt fram til nettmaskene. En meget fortjent Bærum-ledelse. Det siste kvarteret av første omgang var imidlertid preget av for mange ballmist, og kanskje litt nonchalanse, og gjestene fikk yppe seg mer og mer. Det ble heldigvis med et skremmeskudd som traff stolperoten bak Sofus Rasmussen.

Etter pause åpnet gutta ketchupflasken. Først gjorde Ola Moe forarbeidet da Mads Hasle på et flott løp satte sin første offisielle Bærum-goal. Så limte sesongdebutanten Stian Hulthin 3-0 i vinkelen fra langt hold. Derfra og ut var det proft det juniorgutta presterte. Det kunne blitt mer enn Marius Koss sitt 4-0 mål, men minst like viktig var det at gutta jobbet så hardt og dedikert og ga FFK beskjed om at det var utenkelig at det skulle bli nettsus i den andre enden av banen.

Dermed ble det en solid opptur og en helt annen stemning i garderoben enn det har vært i forkant av kampen.

Nå er det viktig at vi klarer å se bak prestasjonen også når vi vinner, og ta med oss masse selvtillit videre.