Skadekontakten

Skadekontakten er et tilbud til Bærum Sportsklubb medlemmer/spillere og er et resultat av en samarbeidsavtale mellom Bærum Sportsklubb og Vest helse og trening AS.

Vi har gleden av å informere våre medlemmer samt foreldre/foresatte om Skadekontakten, som er en betjent telefontjeneste av helsepersonell med idrettsmedisinsk kompetanse på hverdager mellom kl. 08.00 – 16.00.

Henvendelser utover telefontjenestenes åpningstider sendes pr. e-post og garanteres besvart innen 24 timer.

Skadekontakten kan bistå med sin kompetanse innen idrettsmedisin, akutt skadebehandling, veiledning og rådgivning samt rehabilitering etter skader og sykdom.
Skadekontaktens helseteam består av spesialist i idrettsmedisin og fysioterapeuter som gir råd og veiledning ved akutte skader og andre idrettsmedisinske problemstillinger. De kan tilby konsultasjon hos fysioterapeut innen 48 timer etter henvendelsen.

Riktig veiledning og skadeforebyggende tiltak kan redusere skadefrekvensen hos våre aktive spillere i alle aldre, og vi er veldig fornøyd med å ha fått på plass dette tilbudet til alle våre medlemmer gjennom samarbeidet med Vest helse og trening AS.

Vest Helse holder til i lokaler på Rud (Baker Østbys vei 26) og Skadekontaktens egen nettside er: http://www.vesthelse.no/baerumsk

Du kan også ta kontakt med Snorre K. Hansen på telefon 67150150 eller epost snorre@vesthelse.no

Bærum Sportsklubb