Simen Juklerød til Vålerenga

Bærum SK sender nok en gang en spiller til eliten.

simenjuklerod_1bjpa27ns20jm1vxnmb8o4eym4

Simen kom til Bærum som tiåring etter to år i Jutul. Han har siden den gang lyst opp Kadettangen med sine finter og mål. Det er selvfølgelig tungt å miste en spiller som Jukle men samtidigt er det hyggelig at Bærum SK er med på å få frem gode spillere til Tippeligaen. Dette viser att klubben jobber godt og at vi gir unge spillere sjansen på A-laget, sier A-lags trener Luke Torjusen.

Her har Simen selv skrevet om sin tid i Bærum SK.

«Første trening var i Bærumshallen, hvor jeg ble trent av Tor Berntsen og Andre Solstad. Disse to trenerne har hatt stor betydning for min utvikling som fotballspiller. Det var fotballtrening hver dag, og de satt allerede i tidlig alder krav på seriøsitet og masse glede. Vi var en gjeng som ble godt kjent, og var med hverandre hver dag og som fortsatt har kontakt. Vi oppnådde gode resultater, og vant det meste vi stilte opp i. Husker spesielt Adidas cup og Dana cup.

Da jeg begynte på idrettslinjen på Dønski videregående skole, skjønte jeg at fotball var noe jeg ville satse på. På Dønski ble jeg trent av Bjørnar Sund og Morten Tandberg. De to første årene som junior spilte jeg interkrets og rekruttkamper. Husker godt da jeg ble tatt ut første gang i A-lagstroppen, vi skulle spille mot Bodø-Glimt på Aspmyra. Tandberg satt meg i oppvarming etter 10 minutter av første omgang, og jeg varmet opp de neste 80 minuttene – uten å komme inn. Har siden 2013 vært i A-stallen, og spilt en sesong i 2. Divisjon, og to sesonger i 1. Divisjon.

Kjipt å forlate Bærum etter nedrykket, men kunne ikke si nei da Vålerenga tilbød meg kontrakt. Bærum vil alltid bety mye for meg, og jeg kommer tilbake til Kadda for å se på kamper! Jeg ønsker Bærum lykke til, og håper det ender med opprykk til 1. Divisjon!»

Vi ønsker Jukle lykke til å håper å se han på Sandvika Stadion under året. Jukle har lovt å holde en økt under klubbens fotballskole i sommer. Følg link for å lese hva Vålerenga skriver om sin nye man fra Bærum:

vif-fotball.no: Simen Juklerød til Vålerenga

Budstikka: Simen Juklerød blir Vålerenga spiller