Senior C: Det er mange veier til tre poeng!

Grorud IL 4- Bærum SK 3 3-4 (2-2)

Alt av fest var bortimot unnagjort. Det eneste som gjensto var den sure «dagen derpå». To dager derpå til og med. Av nettopp den grunn flyttet vi kampen.

Klokka 12 søndag er antagelig hedensk tidlig, for vi var ikke klare i verken bein eller hode. Redusert var vi og. Dog så stilte vi en solid 11er.

I anledningen rødt og hvitt, men ikke blått

Vi får en skjev start på kampen når vi gjør enkle mentale feil i forsvar og blir straffet for det. 1-0 til Grorud bortimot før frokosten var fortært!

Vi slår kjapt tilbake, som Imperiet selv. To minutter etter baklengs så sitter utligningen. 1-1. I skrivende stund husker jeg ikke målskårere, så dere får tilgi en lettere dement skribent med altfor mange lag.

1-1 var uansett faktum. Jo mer omgangen skrider av sted, jo bedre er vi. Spesielt er vi farlige når vi bruker kantene. Noe vi ikke alltid gjør, men når det skjer så er det der vi er giftigst offensivt!

Fotball er ikke alltid rettferdig

Skal ikke starte en større filosofisk debatt om moral, rettferdighet og subjektivitet. Dog vil nok de fleste være enige i at vi var det mer spillende laget. Til tross for det er det Groruds sympatiske kameratgjeng som tar ledelsen på en dødball. Innlegget er som Beckham i 97, og hodestøtet er som Peter Crouch i 2014. 2-1.

Vi rekker å utligne før pause, så hodene er ikke altfor hette når vi samles for taktikk og melon!

Slitne, men heltemodige!

Om vi var bedre i 1.omgang, så mener jeg 2.omgang er jevnere. Vi er slitne, og med kun 2 innbyttere så blir det tøft. Dog så har vi 13 vinnerskaller som gir jernet. Spesielt mannen med jern i fotsåla, Marius Ankre Aalvik. I uviss tilstand tråkka han saftig på spiker, men han kjempet heroisk i 90 + minutter. Ikke bare kjempet, men han ble (spoiler) kåret til banens beste!

Tilbake til kampen, så får vi også i denne omgangen en marerittstart. Det har ikke gått en lang eller en brei, før Grorud tar ledelsen for tredje gang. Nok en gang feil i de bakre rekker. Uvant kost for oss, som har spillere der som kunne vært stand-in for dragene til Daneryes i GOT.

Nesten, men ikke`no sigar her

Vi mister ikke hode, humør eller taktikk. I den grad det er taktikk i 9 divisjon! Fortrødent kjemper vi videre, og nok en gang utligner vi! 3-3, halvspilt og kampen lever for de 12 tilskuerne. Der vi nok hadde flest fans!

Ungdommen avgjør!

Kanskje de ungdommelige kreftene er en mer korrekt beskrivelse. For selv inntaket av «brus» sikkert har vært kraftig i begge leire, så takler vi å riste av oss det bedre. 4-3 kommer 10 minutter før slutt, og selv om vi er langt unna vårt beste, så oppsummerer sitatmaskinen MR det best «gode lag vinner på dårlige dager».

For vinner gjør vi. Ikke noe pent, men 4-3 er fortsatt tre nye poeng i banken. Så med 13 dager til neste kamp, så er jeg trygg på flere er tilbake i en enda bedre utgave av seg selv!

Kampens tre stjerner:

*** Marius A Aalvik. Kriger med K, gode valg og er bindeleddet mellom lagdelene i dag.

** Didrik Nielsen. Solid i bakre rekker, bryter spillet og takler som det skulle vært bygdeslagsmål på Rykkinn!

*Basir Khani. Vår egen Ronaldo på kanten. Skårer vel det ene målet og er leken offensivt. Gir 100 % i innsats og verbalt!