Senior C: Tre tilskuere, fire mål og fem kramper

Bærum Senior 3- Vestli Senior 2 4-1 (1-0)

Vi visste veldig lite om hva som ventet oss når vi sto klare for klubbens første kamp på senior breddenivå. Attpåtil i 9 div, man må visstnok starte på bunnen. Så vi fryktet at vi skulle spille mot muskelmenn som i alle fall på hjemstedet mitt, Elverum, kunne vært fedrene våre.

Når Vestli ankommer, så ser vi at de stort sett er på vår alder. En hyggelig gjeng med nok av spillere. I fjor ble de nr 2 i sin 2 div på juniorsiden. Kun hindra av målforskjell fra å rykke opp. Nå satser man halvfriskt på 9 divisjon som tilleggsarena for junior 2 divisjon.

CLU er årets kaptein. Takk til de tre tilskuerne som møtte opp

I starten får vi kalddusj av mer enn den sure vinden nede på ærverdige «Kadda». For Vestli har mange gode teknikere med god pasningsfot, så de spiller litt ball i hatt med oss. Såpass at fra benken så fryktet vi baklengs og kanskje tap.

Heldigvis står spesielt vår bakerste lagdel frem, og vi hindrer de hvitkledde gjestene de store sjansene. Så da skjer det som ofte skjer i fotball:

Vi tar ledelsen! Skal rett nok sies at selv om vi ikke hadde så mye ball, så var vi også før ledermålet det skumleste laget i motstanders 16-meter. En ledelse som står seg til pause, og vi kan puste noe letta ut for at det står 1-0 istedenfor 1-1 eller annet svineri.

Kvalitetssigneringen Jacob Matre

Så kom formtoppen, etterfulgt av de uunngåelige krampene!

Samtlige er opprømte i pausen, for dette at kampen er jevn og tøff er ukjent etter to år i juniorbreddens avgrunn. Der vant vi om vi møtte med alt under 2.o i Politiets «blåser». Om man kaller 9 div senior for pubfotball, så er 3 div junior som nærbutikken som ikke har skjenkebevilling, men selger under disken.

Uansett, det er rett og slett moro å spille når man blir utfordra. Når vi attpåtil leder 1-0 (fortjent eller ei), så da kan vi strekke «bort» krampa.

Noe vi klarer de første 10 minuttene. Så kommer det: Mannefall. Vi starta med 4 på benk (en måtte rekke fest og fanteri). Vi endte i det 92 minutt med undertegnede som neste mann innpå hvis behov.

Vondt blir verre når Vestli utligner på et nydelig skudd. En bue som Hazhar ikke har sjans på. Da frykter nok flere enn meg at vi skal gå på et tap.

Derfor er det kjekt med militært påfyll. Rett fra perm på Husby leir så melder «Skeiekongen» sin ankomst, og setter sitt preg på kampen.

Nå er vi ikke bare med igjen i kampen, vi er antagelig bedre. I alle fall så skaper vi det meste av sjanser de siste 30 minuttene. Heldigvis klarer vi å utnytte nok av de til at vi skårer både 2-1 og 3-1, før vi på overtid får straffe og skårer vårt fjerde til 4-1.

Godt plassert dommer dømmer straffe. Skal vi virkelig få gode dommere på dette nivået fremover? Dagens dommer var GOD!

Oppsummert så var det faktisk verdt å bruke «taco-fredagen» på pubfotball. Vestli ga oss en solid utfordring, men enkeltmannsferdighetene avgjorde til slutt. En kjapp titt på tabellen på bussen hjem til Lommedalen viser oss på 2.plass etter 1.serierunde. Det kan vi leve med.

Neste utfordring er neste fredag borte mot Ski 2. Vi regner med at ingen at fansen gidder det. Til gjengjeld er det ikke umulig vi tar en burger på Tex om vi klarer ytterligere 3 poeng.

Kampens 3 stjerner deles ut til:

*** Førstemann som vippser meg 150 for burgermeny

** Didrik. Solid debut på backen. Leser spillet bra, trygg med ball og ett skarp øye for spillet

*Resten. Samtlige kom bra fra det. Så la oss starte en bølge av inflasjon på stjerner