Junior Jenter: Poeng og pizza!

Bærum JJR- Asker SKK JJR 4-1 (2-1)

Vi møtes med ok tid i damegarderoben. Praten satt løst og det var varmt og lunt der. Så når det nærmet seg oppvarming, så gruet vi oss til å gå ut. Vi hørte vindkastene slå i døra og det føltes som vi var i Alaskas villmark.

Ok, kanskje ikke så ille. Men med + 3 så forbeholder vi oss retten på å klage- litt.

Dårlig med sirkus

Innledningsvis er bortelaget best. De spiller langs bakken og er tålmodige i oppbygningen. For vår del går det litt vel mye rett frem. Så stilpoeng fikk vi ikke så mye av i starten av kampen. Det vi til gjengjeld får er en stor sjanse når vår toppskårer Emilie W T kommer alene med keeper. På benken feirer vi før skuddet fyres av. Prematurt skal det vise seg, for Emilie har ikke helt stilt inn siktet. Hun pleier å skåre, men på den så ble det bom.

Så to sure vindkast senere kommer Asker til samme sjanse. Deres spiss gjør ingen feil og kaldt blir til iskaldt når de leder 1-0 etter ca 20 minutter. For hjemmefansen må de første 20 minuttene føles som å være på sirkus- uten dyr og morsomme klovner.

Det er greit det er gratis inngang!

Samtidig stepper jentene opp! Rot blir til en slags orden. For jo lengre omgangen varer jo mer kontroll får vi på kampen. Samtidig så skaper vi sjanser som vi attpåtil skårer på! 1-1 kommer etter 25 minutter, da nevnte toppskårer banker inn 1-1! Kun to biter kvikk lunsj senere så tar vi ledelsen når Elise W skaper målet som Andrine R er sist på. Flott samspill og omgangens høydepunkt!

2-1 står seg til pause. En pause hvor jentene velger å ikke gå inn i varmen. Så da fikk vi stole på at 2.omgang skulle stå for «vedfyringen»

Vi ble bedre jo kaldere det ble!

Om ikke helt «fyr i teltet», så klarte deler av trenerteamet å holde varmen på sin plass øverst i observasjonstårnet! Jentene er mer tålmodige, tøffere i duellspillet og klokere i spillevalgene. Altså Tottenham mot United.

Jentene har god defensiv kontroll, så vi er ikke så engstelige for annet enn de to musene som løp mellom bagene på Asker sin benk. De to rakkerne skapte litt panikk hos flere.

På banen er midtstopperne stadig mer samspilt, mens offensivt er det spørsmål om tid får vi punkterer kampen med mål. Det kom ca halvveis når Caroline skårer etter pasning fra kanten, som gikk til motsatt kant og tilbake! En slags fotballens «Hobbitten- Here and Back Again»

På 3-1 og 20 minutter igjen så var det tid for pizzabestilling. Det ble 3 med kjøtt og en veggis. Så nå så vi frem til mer enn bare tre poeng i banken.

Vi går fra å være bedre til å dominere i siste del av kampen. Det hele blir et spørsmål om hvor mye. Riktig svar på det er 4-1, for vi skårer en gang til når Andrine W gjennom på kant og spiller uselvisk til Emilie som putter enkelt. – Emilie W T har virkelig levert sakene i høst!

Flere, ja samtlige skal få skryt! Ikke bare i dag, men for høsten! Vi blir mer og mer samspilte, og jentene fra SATS-biten bidrar så absolutt! Jeg setter pris på at dere bidrar hver onsdag…er jo tross alt URIX, Brennpunkt og Arven fra vidda på NRK! Ikke lett å ofre bort det for jentene.

Til gjengjeld fikk de velfortjent pizza på klubbhuset etter 4-1 seier (og med to kamper igjen- Lambertseter borte og Jardar hjemme).