Seier for G98.2 mot Helset

G98 ball

Bærum 2 – Helset: 4 – 3

Dette skulle i utgangspunktet være en grei kamp for Bærumsguttene. Helset lå ikke så godt an på tabellen og hadde litt få spillere denne regntunge kvelden.  Men det skulle vise seg at de ikke var så lette å slå. Helset presset godt fra starten av kampen.  Etter 5 minutter fikk Helset frispark som resulterte i et farlig skudd mot Kristoffer i Bærumsmålet. Fin redning. Både Sindre, Angelo og Eivind prøvde seg med skudd mot Helsetmålet uten å lykkes.

Etter 13 minutter ble Richard stemplet i ankelen. Han fikk plass på sidelinjen med beinet høyt og ispose. Heldigvis ble han spilleklar igjen i andre omgang.

Vi var heldige som ikke fikk noen mål imot oss det første kvarteret.  Etter 18 min scoret Angelo med skudd i tverrliggeren og inn.  Sjanseløs for Helsetkeeper. Sindre header senere i mål etter pasning fra Adrian, men han er dessverre offside.

Helset hadde flere farlige skudd og angrep mot Bærum.  Heldigvis har vi en keeper som alltid er våken og ligger flat i luften etter gode Helsetskudd.  Helset lykkes i å score etter 30 min.  En lobb fra 16 meteren ga stillingen 1-1. Martinius lurer alle med et finurlige hælspark, men ingen farlig situasjon. Etter 35 blir det en del klabb og babb foran Bærumsmålet.  Helset scorer. Vi går til pause med stillingen 1-2.

I pausen kunne vi se garderobebrakka ristet under Årnes sin tordentale. Det ga resultater.  Ut kom det noen gutter som ville vinne og innsatsen var betydelig bedre enn i første omgang.  Ihvertfall de første 20 min.  Sondre hadde et fint skudd rett til høyre for mål, farlig sjanse.  2-2 ble det ikke før Adrian lykkes med et skudd.  Balltempo har økt fra første omgang.  Adrian setter 3-2 etter 17 min.

Eivind får Richard sin «sykeseng» pga vond tå etter et spark i en Helsetlegg.  (20min) Richard spiller igjen.

4-2 blir det når Tormod scorer mad assist fra Adrian etter 30 min. Helset svarer med 4-3 etter 31 min, noe som ble sluttresultatet.

Steinbø- kommentar etter skryt for godt spill: «Hva skal jeg gjøre a, la ballene gå inn?»   Bra vi har en keeper som redder det meste.  Flotte keeperprestasjoner.

Ref: Bernhard Hesthag