Seier 6-1 for A-laget

Bærum SK A- Ørn-Horten A  6-1 (2-0)

 

Kalenderen skriver 2 februar og vi var klare for vår andre kamp for året. I et vinterlig antrukket «Kadda» så ventet Ørn-Horten på motsatt side. Et lag med opprykksambisjoner for inneværende sesong!

Innledningsvis, la oss si første 10-15, så bygger begge lag mye av spillet langs kantene. Vi er hakket hvassere og når Victor Sandsmark-Evensen bruker farta si så går det kneppet for raskt for motstander. Langs kanten og med ballen slått inn i boks, så er jobben til Adrian Rogulj enkel.  En god gammal bredside og 1-0 til oss etter 7 minutter. Skåringen var vakker nok til å gi oss en kjenning av varme blant de 10-12 ivrige som frøs blant snøhaugene på tilskuersida.

Adrian Rogulj får vi nok mye glede av i år! (Foto: Knut Omholt-Jensen)

Etter hvert som kampen går så får vi mer og mer ball, og det blir premiert i sjansestatistikken.

2-0 kommer på et frispark slått av Martin Berg så dukker Lars Slemdal opp og header kontant inn 2-0 etter ca 20 min. Etter det så skjer det ikke all verdens, og lagene blir enige om en tidlig pause (spilt kun 30 min). Så frem med traktor, og vi ser nyanser av grønt etter at traktoren kjører med plog og hest!

2-0 Cap Slemdal (Foto: Knut Omholt-Jensen)

I 2 omgang (som skulle vise seg å bli 60 minutter)  så tar vi innledningsvis grep. Mellom 30 og 50 min så har vi god defensiv kontroll, og med sporadiske overgangsmuligheter så kan vi punktere kampen. Noe vi gjør når Daniel Berg ser at keeper er feilplassert og skyter fra langt hold. Det er fra mitt tårn gledelig å se vi er fremoverrettet og direkte i spillestilen.

Stort sett god kontroll defensivt (Foto: Knut Omholt-Jensen)

Etter 50 minutter så tar vi en aldri så liten siesta, dog uten varme og paraplydrink. Men nok til at vi er feilplassert i forsvaret. Så Ørn utnytter det og med et pangskudd reduserer de til 3-1. Et resultat som ikke står seg lenge, for vi slår kraftig tilbake. 00-Odin ødelegger det som måtte være av håp når han header inn 4-1. For øvrig hans andre mål på like ange kamper, begge på hodet. «Onde» tunger fra Oslo øst vil ha det til at han aldri har skårt verken med eller på hodet tidligere fra sin barndom i Lille Tøyen og Vålerenga

Odin Berre med hodet  (Foto: Knut Omholt-Jensen)

Nå er det i grunn et lag som står for underholdninga, og Jan Aubert setter inn 5-1 på en fin kontring. 5-1. Som blir til 6-1 når Daniel Berg skårer sitt andre mål for dagen når han fyller på i boks og fra kort hold ikke kan bomme!

 

Med 6-1 seier mot Ørn Horten overbeviste gutta hjemmepublikum om at dette kan bli ett morsomt år. Hovedtrener Jan Derek var fornøyd med guttas holding til angrepsspillet. Se intervju med JDS her:0380EAC5-EE6F-44A0-9959-9EEAA7668F78

Målene ble scoret av:

1-0 Adrian Rogulj

2-0 Lars Slemdal

3-0 Daniel Berg

3-1 Ørn Horten

4-1 Odin Berre

5-1 Jan Aubert

6-1 Daniel Berg

Laget

Bytter:

Jeffrey Perez Stoof for Lars Slemdal 65 min

Momodou Cham for Simon Bern 65 min

Espen Omholt Jensen for Aron Christensen 78 min

Christian Hanche Olsen for Martin Berg 78 min

Kristoffer Sørensen for Martin Berg 78 min