Scoringsklubb 2017

Vi er nå i starten av ett nytt fotballår og skal igjen ta fatt på poeng samling.

Nå går vi inn i en ny knallhard sesong der Bærum SK og mange andre gode lag kjemper for å rykke opp og om overlevelse i denne nye og vanskelige 2.div. Satsningen vår i ungdomsavdelingen og på A-lagen koster mye penger. Bærum SK er velsignet med noen få gode støttespillere og noen flere med hjerte for laget og klubben. Satsningen krever altså mer midler, og klubben er helt avhengig av mer finansielle midler for å vinne frem i årene som kommer.

Vi har ber dere derfor om støtte gjennom at dere blir med på årets Scoringsklubb for A-lag damer og herrer eller det lag dere ønsker å støtte. Ved å delta i Scoringsklubb 2017 støtter du klubben med 50 kroner, 100 kroner eller 500kr per mål det lag du velger scorer i serie og cup 2017.

Dette håper vi vil skape engasjement både hos supportere, og spillere. Jo bedre lagene spiller, jo bedre økonomi får klubben. Da kan også alle våre lag bli enda bedre!

Deltakelse i Scoringsklubb 2017 er super enkelt – Alt du trenger å gjøre er å registrere deg her: https://www.scoringsklubb.no/subscribe/892/?team=34063

Påmelding
Klikk på lenken og fyll deretter ut registreringsskjema.

Når du er registrert vil du få en SMS som inneholder passord for å logge inn på din konto. Du bruker ditt mobilnummer som “brukernavn”.

Betaling
Du legger inn betalingskortet ditt når du registrer deg. I starten av hver måned vil du automatisk bli belastet med riktig sum.

Hvis man melder seg på Scoringsklubb 2017 midt i sesongen, vil man ved start av påfølgende måned bli trukket for alle poeng som allerede er tatt i sesongen.

Avmelding
Du kan til enhver tid avslutte ditt engasjement, men Scoringsklubb 2017 er bindende og du vil likevel bli trukket for alle mål laget scorer i 2017 sesongen. Når du er logget inn går du til “Mine medlemskap” og velger laget du støtter for deretter å trykke “Avslutt medlemskap”.