Pangstart i premieren

Kvinner A fikk en pangstart i premieren når man slog VIF3 borte med hele 0-8 (0-3). Intet annet en glimrende start. Det samme fikk også 4.div menn som vant 5-0 mot Lyn i premieren.

Dette var en knallstart på sesongen og det var ikke et mål for mye. – Hovedtrener, Tommy Westlie

Statistikken sier alt om kampbildet og hvor overlegne jentene faktisk var i denne kampen. Bare se her:
VIF-Bærum
Skudd: 0-32
Skudd på mål: 0-19
Cornere: 0-7

Vi fører fra start til mål og det er bare marginer som gjør at dette ikke blir skikkelig stygge tall for VIF. – Tommy Westlie

0-1 Sundby drar seg nedover høyresiden og legger skrått ut. Der kommer Andrine og klinker til på hel volley utagbart oppe i hjørnet. Så ut til å bli en kandidat til årets mål, men det skulle skje mer i denne kampen 🙂
0-2 Sara passer Sundy som drar seg gjennom i kjent stil på høyre side og setter ballen sikkert i hjørnet.
0-3 Denne gangen bytter disse to roller og det er Sundby som drar seg nedover høyre side og legger inn til Sara som setter den sikkert i mål.
40 minutter så må Nora kaste inn håndkle på grunn av en vond ankel og da får vår yngste spiller Amalie (14år) sin skikkelige debut på A-laget og det skulle vi ikke angre på.

Pausepraten gikk på å fortsette trykket i 90 minutter og det responderte laget veldig bra på. Vi skulle også ligge litt trangere med indreløpere for å skape mer rom for at back/kant skulle doble på kant og det lykkes vi mye med. – Tommy Westlie

0-4 Sundby forserer igjen på sin høyre side og legger inn til Bea som kom på en av sine mange dype løp. Hun var sikker og puttet ballen i mål.
0-5 Her skulle vår yngste spiller Amalie virkelig presentere seg og den beste kandidaten til årets mål kom.

Jeg har sett Amalie gjøre dette før, så derfor overbevist at det var med beregning. Hun får ballen på ca 20 meter og ser at keeper står litt langt ute og med en kombinasjon av skudd og lobb så sender hun ballen i en flott bue over keeper. – Tommy Westlie

Jeg er overbevist om at dette ikke er mulig å slå som årets mål, men jeg tror vi har mer i vente både fra henne og andre – Assistentrener, Stian Diseth

0 – 6 Rett ut av læreboka. Vi bearbeider bak og Thea snur opp når vi får plassen vi er ute etter. Kari trekker bredt og Thea angriper rommet og skjærer inn og slipper ballen mellom stopper og back på Kari som kommer på utsiden. Innlegget til Kari setter Amalie flott i mål. Praktangrep!

0-7 Her presser Bea frem et selvmål på corner fra Kristine.

0-8 Her forserer Andrine nedover sin venstre side og kommer med sin velkjente innleggs finte og curler ballen flott i borterste hjørne fra hjørnet av 16 meteren.

Det er ikke tvil om at vi har mye bra å bygge på når vi har to spillere som deler toppscorer tittelen med to mål etter første kamp og de er 29 år til sammen.

Maja var blitt syk og vi kalte inn Hermine i siste liten for å ha en backup i bakre firer. Det at vi mistet kapteinen vår i denne kampen hadde ingen innvirkning på jentene. Alle 18 spilte i kampen og bidro på en flott måte.

Hvilken målestokk VIF er vet vi ikke, men vi fikk uansett en flott start på serien og vi gleder oss til fortsettelsen. Det vi vet er at de har omtrent identisk lag med det de hadde i fjor og da kom de på 8.plass i 3.div. – Tommy Westlie

Heia Bærum!

Menn 4.div vann premieren mot Lyn med ett rent U19 lag med hele 5-0.

Dette var en god prestasjon av U19 gutta. Vi vet også at de har mye mer å gå på så vi gleder oss til fortsettelsen – U19 Elite trener, Trond Andersen.

Det var aldrig snakk om noe annet enn Bærum SK seier

Bærum SK – Lyn Fotball 5-0 (2-0)

1-0 Frans Dao

2-0 Mikkel Fodstad

3-0 Andy K Selvik

4-0 Jonas Bruusgaard

5-0 Håvard Hjermstad

Keeper: Haakon Gullbekk (k)

Bakk 4: Bastian Peter Mokkelbost Hatcher, Oscar Haram, Aaron Kiil Olsen, Håvard Hjermstad.

Midtbane: Victor Sandsmark Evensen, William Finsnes Naper, Christian Hanche-Olsen, Andy K Svelvik, Frans Dao.

Spiss: Mikkel Fodstad

Benyttede reserver: Thomas Chaisse Storødegaard, Frederic Chaisse Storødegaard, Ståle Eikebrokk, Jonas Bruusgaard, Lasse H Nordrerud.