Overtidsdrama da Modum vant

(Bærum 2-Modum 3-4) Et meget ungt Bærum 2 var gode, men urutinerte, da de lot Modum vinne 4-3 på Sandvika stadion.

Rekruttlagets første tap i år ble bokført da Modum skåret seiersmålet tre minutter på overtid torsdag kveld. Surt og ufortjent, men en match Bærums juniorspillere kan lære svært mye av.

Det var menn mot gutter, og til slutt ble juniorfeilene avgjørende. Alle Modums fire mål må kunne skrives på kontoen «kunne vært unngått». Vi lager dem nesten selv. Mest talende da Nikolai Takle Hagen nikker ballen forbi sin egen målvakt, 96-gutten Joakim Bødtker (bildet), og Modum fikk sette 3-1 på blank kasse ti minutter før slutt.

Så skal det sies at det var svært mye bra denne kvelden. Vi styrte begivenhetene i stor grad mot en av opprykksfavorittene. Og selv med 1-3 målet mot spillets gang, fortsatte den ungdommelige iveren og resulterte i både 2-3 og på overtid 3-3. Kaptein og «olderman» Ulrik Roaldsøy (født 92). nikket inn den svært fortjente utlikningen på et flott innlegg fra Aleksander Larsen. Da hadde allerede 3. divisjons toppskårer Thomas Windstad laget to fine mål for Bærum-rekruttene.

Med tanke på de tre målene vi allerede hadde gitt bort, og den gleden vi viste da vi utliknet på overtid, er det utilgivelig at vi ytterligere en gang rakk å tulle det til i egen boks og likevel sto tomhendte tilbake.

Hele tre spillere kunne klarert ballen, men den endte i stedet i nettmaskene. Naiv juniorfotball tapte til slutt for Modums muskler.