Oversikt og forhåndsomtale av klubbens lag i Norway Cup

I år stiller Bærum SK fem lag under verdens største fotballturnering- Norway Cup. Fire på guttesiden og et på jentesiden. Se link for fullstendig kampoversikt:

https://results.cupmanager.net/6339495,2019,nb/club/20757830/matches

Redaksjonen vil dekke alle lag med minst et referat+bilder på hjemmesiden. Så til en kort forhåndsomtale av de fem lagene:

Bærum J02:

Denne gjengen vet alt om det å gå til topps!

Fra jenteavdelingen er det den sterke 02-årgangen som spiller, i J17-klassen. De er vant til å løfte bøtter, senest i Eliteklassen under fjorårets USA CUP (i MN).Mange av spillerne her har spilt kvinner 3 div i halvannet år, og er vant til tøffe tak. Den erfaringen blir nok verdifull etter hvert som cupen blir tøffere og tøffere i varmen.

Målsetning: «Vi har ambisjoner om å gå så langt som mulig. Vi vet hva cup går ut på og det blir spennende å se status på jentene per nå. Alle vet de kan være sabla gode»

På guttesiden stiller vi hele tre juniorlag! Vi har i en årrekke hatt flest antall juniorlag (sammen med KFUM) i kretsen, og i år viser det seg også i antall lag under Norway Cup

Bærum Jr 2:

Regjerende OBOS Cup mestere og 1 div jr.

De har tradisjon for å være med. I fjor vant de gruppespillet, før de fikk seg en nesestyver i første A-sluttspillkamp. I år utgjør Jr 2 en mix av 01 og 02, der samtlige spilte i fjorårets NC. I år har de hatt en ukes oppkjøring foran cupen. For så å ha seriekamper på rekke og rad etter endt NC.

Målsetning:
» Vi har todelt fokus: Resultatmessig går vi for å vinne a-sluttspillet Fra et utviklingsperspektiv så er dette (nok( et ledd i det daglige arbeidet med å forbedre oss defensivt + gradvis øke formen til serien starter og komme ifra det uten skader».

Bærum Jr3:

En behagelig anlagt gjeng, men med ferdigheter innabords!

Disse gutta har ikke hatt en ukes oppkjøring. Gutta her har kjørt varianten som Postgirobygget beskriver i «Idyll». Så med gammel storhet, godt humør og tvilsom kondis så går de for å komme lengst mulig. De spiller i G17-klassen.

Målsetning: Komme seg lengst mulig i A-sluttspillet! Havner vi på semi eller bedre så venter sponset måltid på Way Down South!

https://www.waydownsouth.no/

Bærum Jr 4:

Jr 4 + A-lagsspiller Aaron Kiil Olsen(nr 3 øverst venstre) fra fjorårets tur til Kina

Laget består av mange spillere som har spilt sammen i flere år, og ikke akkurat er bortskjemt med gull og glitter, men til gjengjeld ser på Norway Cup som et eventyr med piker og sang. Rett etter cupens slutt så kommer årets høydepunkt for denne gjengen: Rwanda!

Målsetning: Klare seg slik i gruppespillet som gjør at de unngår kamper før kl 1000

Bærum G16 Elite:

Her fra feiringen i fjor når Interkretsplassen ble sikret

Årets 03-lag stiller sterkt. Med mange keepere, og en stort sett skadefri tropp så blir årets NC en fin oppkjøring til høstens langt Interkrets-serie.

Målsetning: «En stort sett skadefri tropp gjør at vi sikter på finale og gull. Det er gutta gode nok til, så det er en naturlig målsetning! «

Red.merk: For jr 3 og jr 4 (G17 og jr 2 i Norway Cup) så er det skribenten som er ansvarlig for lagene. Derfor er målsetning ikke i sitatform.