G98: Ny seier i Nordea Elitecup

Tirsdag kveld spilte vi den andre kampen i det innledende gruppespillet i Nordea elitecup på Nesodden, motstander var Bækkelaget.

Det var tydelig at vi ikke hadde den helt riktige tenningen til denne kampen. Om det var undervurdering av motstander vites ikke, men sentrale spillere startet famlende med unormalt mange feilpasninger, samtidig som våre spillere hadde litt for stor avstand til motstanderne.

Vi scoret igjen et tidlig mål, da Tormod raidet innover i banen og avsluttet med et skudd med venstrebenet, utagbart for keeper.

Bækkelaget fortsatte å presse oss høyt i banen,noe som stresset oss mye.

Spillet vårt tok seg gradvis opp utover i omgangen, så litt mot spillets gang, scorer Bækkelaget rett før pause, slik at stillingen halveis var 1-1.
Det er tydelig at pausen har blitt benyttet godt av coach Eirik, for laget kommer ut på banen mye mer skjerpet og fokusert i annen omgang.

Etter noen minutter scorer Jacob, etter at Stian har kjempet til seg ballen på høyre side og får lagt inn ballen på foten til Jacob. Vi tar mer og mer over spillet, pasningsspillet sitter bedre, og markeringene defensivt er betydelig bedre.

Vi går opp i 3-1 da Ulrik scorer på retur på frispark fra Halvor. Bækkelaget reduserer til 2-3 ti minutter før slutt, slik at vi på sidelinen igjen må slite med litt høyere puls. Heldigvis scorer Stian litt senere et nydelig mål på et skudd fra ca 20 meter. Ballen finner høyre hjørne, slik at vi vinner kampen 4-2.

Dette var vel ikke den beste kampen laget har spilt, men seier er seier, og vi ligger nå veldig godt an til å nå semifinalen på søndag. Siste sluttspillskamp spilles på lørdag kveld kl 19 mot Eidanger.

Her finner du oppdatert tabell; http://nordeaelitecup.com/?page_id=543

ref Børre Sundet