Ny assistenttrener på plass for A-laget

Georg Dyngeland blir en del av trenerteamet for A-lag herrer kommende sesong. Han skal bidra til å gi våre spillere en tett og god oppfølgning, og sørge for at alle spillerne er klare til sesongstart.

Georg har en mastergrad i idrettsfysiolog med fordypning som fysisk trener i ballspill. Gjennom sin utdannelse ved Idrettshøyskolen (NIH) fikk han arbeidspraksis i Fulham FC, hvor han arbeidet med oppfølgning av spillere fra G16 og helt opp til og med A-laget. Her fikk han muligheten til å jobbe med gode spillere som blant annet Brede Hangeland, Damian Duff, og Dimitar Berbatov.

Etter studiene har Georg arbeidet som trener i Lyn fotball, Øvrevoll Hosle og som spillerutvikler i Fotballprogresjon Norge. Som trener har han rykket opp to ganger med henholdsvis Øvrevoll Hosle sitt G19- og A-lag. I tillegg har han også arbeidet som sportslig leder for Øvrevoll Hosle sin fotballgruppe og har derfor erfaring innenfor flere felt.

Nå ser han frem til en ny sportslig og spennende utfordring i Bærum SK. Mulighet til å jobbe med en motivert og dedikert spillergruppe er en stor faktor for hvorfor valget falt på Bærum SK som klubb kommende sesong.

Det å være en del av klubbens kultur, og lære av og bidra til et godt sportslig miljø er noe jeg ser fram til. Jeg ser også veldig frem til å jobbe sammen med hovedtrener Jan Derek og resten av teamet rundt A-laget.

Jeg tror at jeg kan bidra til en enda bedre treningshverdag for spillerne i troppen, og ser frem til å lære av de mange flinke personene i Bærum SK – Georg Dyngeland, assistentrener Bærum SK A-lag.

Georg skal denne sesongen ha ansvaret for videoanalyse av Bærums kamper, i tillegg til motstanderanalyse. Han vil i samarbeid med fysioterapeut, Rune Breifossmo, også bidra med sin erfaring og kunnskap på belastningsstyring, og oppbygging av fysisk kapasitet.

Georg er en svært dedikert man med høye ambisjoner. Han er fokusert på prosessen og innsatsen for seg selv og de han jobber sammen med fordi han veit at dette vil gi resultater. Hvis man, som Georg og Jan Derek, klarer dette og prøver å være den beste utgaven av seg selv så øker sjansen for fremgang. Eller som Jan Derek hadde sagt «kom på trening/kamp hver dag for å bli bedre».