NM-kvalik for J16/J19

DSC_5747Vi er klare for NM-kvalik i både J16 og J19. Først ute er J19 mot Stabæk lørdag 15.3 kl 15 på Nadderud, deretter venter Kolbotn hjemme lør 22.3 og Høybråten og Stovner borte man 24.3.

Stabæk vurderes som det sterkeste laget i vår kvalifiseringsgruppe, og vi setter også et stort utropstegn ved Høybråten og Stovner som alltid har gode juniorlag. Kolbotn har forsterket laget med mange nye spillere etter at de spilte i 1. divisjon i fjor, og er også et lag å se opp for. På samme tid i fjor tapte vi 9-3 mot Stabæk i treningskamp, siden det har hele laget vårt blitt ett år eldre/bedre, samtidig som Stabæk har mistet sin 94-årgang til senior og nok ikke henter inn alle de kan stille med fra rekruttlaget i 2. div senior. Dette blir spennende og jevnt, kun gruppevinneren er sikret avansement til de ordinære NM-rundene. I den andre kvalik-gruppen møtes ØHIL, Røa, Lyn og Asker, se http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=139748. Oslo fotballkrets har tre NM-plasser, derfor går også beste toer videre. Følg med på kampene i vår gruppe på http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=139749.

J16 møter Asker søn 23.3 hjemme og Stabæk tirs 25.3 borte, der de to beste i gruppen går videre fra kvalifikasjonsrunden. Oslo fotballkrets har her hele 6 plasser i NM, og de andre to kvalik-gruppene består av Skeid, Lyn og ØHIL, og Kolbotn, Ski og KFUM. Våre sjanser til avansement er gode, spesielt siden Asker ser ut til å stille med sitt J15-lag i NM for å benytte sin sterke 98-årgang til NM J19. Vi bør være jevngode med Stabæk, som feide Asker av banen med 8-0 i første kamp. Hold deg oppdatert på http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=139732.

Bærum SK er forøvrig en av fire klubber i Oslo fotballkrets som stiller med lag i samtlige klasser for NM J16/G16 og J19/G19, de andre er Asker, Lyn og Stabæk. Dette viser at vi nå er en klubb å regne med på alle arenaer!