NM: Både J16 og J19 møter Stabæk

J16 møter naboene på Nadderud i kveld kl 18.00, og 28.6 er det J19 sin tur til å ta i mot de blaa hjemme. Begge matcher forventes å bli tette og spennende, der vi absolutt har muligheter til avansement.

J16 spiller 2. runde av mellomspillet for Øst-Norge, som er siste steg før de ordinære NM-rundene starter etter sommeren. Stabæk må regnes som en av favorittene til å vinne NM ut ifra hva de har oppnådd tidligere i Adidas cup og elitecuper med sin J02/03-årgang. Dog måtte de tåle 1-3 for Ottestad i sin egen elitecup i helga, som førte til at det ble kun B-sluttspill på dem. Spillerne deres har hatt et tett program, og noen spiller for flere ulike lag på senior og J19-nivå, og det kan bety at de begynner å merke kjøret. Vår mulighet ligger i en sterk kollektiv innsats for å nekte dem rom til å tre baller til deres landslagsspiss Iris Omarsdottir, samt at vi klarer å score på noen av de mulighetene som byr seg. Vi vet vi er gode nok til å gi dem kamp til døra, det viste vi i OBOS-cupfinalen sist høst, der vi også manglet flere sentrale spillere. Det blir uansett en spennende fight, så får vi se om vi lykkes med å ta oss videre!

På J19 må Stabæk mønstre et ganske ungt lag, da de ikke har særlig mange født 99 og 00 igjen i klubben, og vi venter at flere fra J16 blir å se her også. Allikevel vil de ha spillere som holder høyt nivå, selv om de kanskje ikke er NM-favoritter i denne klassen. Oppskriften til å slå dem blir ganske lik som for J16, da vi vet at motstanderen liker å holde ballen i laget og bygge opp sitt spill bakfra. Vi gleder oss til å ta i mot våre rivaler i øst og tror på en jevnt kamp som vi drar i land til slutt.

Håper mange supportere kommer for å støtte lagene våre i de to lokaloppgjørene, heia Bærum!