Nina Norum kommer hjem!

Etter nesten 2 år i Skeid vender Nina Norum (21) tilbake til Kadettangen, og med det styrker hun vårt keeperteam for Kvinner/J19. Vi er selvsagt storfornøyde med Ninas beslutning og ønsker henne hjertelig velkommen hjem.

Nina kom til oss fra BVH høsten 2014 og spilte da to sesonger for Bærums damelag. November 2016 dro hun videre til Skeid Kvinner A for å spille med dem i 2. divisjon i 2017-sesongen, samtidig som hun gikk fotball-linje på folkehøyskole i Oslo.

Denne våren har hun voktet buret for Skeid i 3. divisjon, men nå er hun altså tilbake hos oss før høstsesongen. Nina har studert ved Universitetet i Oslo i et år, og forsetter med det i noen år til.

– Jeg valgte Bærum fordi det er en klubb jeg kjenner godt fra før og jeg synes opplegget for laget er bra, begrunner Nina. Det er godt lagt opp til å kombinere med utdannelse, samtidig som det er seriøst nok.

Nina blir nå kollega med Mia Engelsgaard og Kathrine Løkås, som til sammen utgjør vårt keeperteam for våre tre lag på Kvinner/J19-nivå.

– Nina er en meget dedikert og dyktig keeper som kompletterer vårt keeperteam etter at Anine Grinde Hansen dro på studier til Sverige, uttrykker hovedtrener Tommy Westlie. – Våre tre keepere kan pushe hverandre i trening og kamp, og Nina vil bidra til å løfte teamet ytterligere.

Viggo Luraas Haugen er engasjert som ny keepertrener hos oss og vil ha egne økter med keeperteamet, han har erfaring fra Oslo og Akershus fotballkretser, samt fra ØHIL.