Nasjonal Liga G16 er i gang

Nå er ventetiden over og dagen er her. Nasjonal Liga for G16 lagene er i gang. Bærums G99 lag hadde premiere mot Strømsgodset på eget kunstgress lørdag.
Med lørdagskamp får vi forberedt oss godt. Vi startet derfor med lunch på klubbhuset kl 1230 (takk til Charlotte og Ronny som organiserte dette). Deretter var det litt taktikkprat og gjennomgang av tidligere kamper på storskjerm. Kl 15 var det kampstart!
 
Det blir litt vanskelig å skrive et godt referat etter denne kampen. For å foregripe resultatet, så endte det med 0-3 og tap. Og med 3 mål bakover, er det ofte vanskelig å rettferdiggjøre at man faktisk har spilt en god kamp. Men, vi følte at vi virkelig gav Godset god motstand i kampen.
Til pause stod det 0-1 etter at vi slapp Godset litt for lett igjennom. I tillegg hadde Godset en sjanse alene med keeper – der de presterte å sette ballen utenfor. Vi må gi Håkon ros for at han kommer ut på riktig tidspunkt og presser frem en dårlig avslutning. Men, både vi på benken og de med Bærumsøyne på tribunen var enige om at dette var en svært oppløftende og godkjent førsteomgang. Gjestene var nok hakket bedre enn oss, men vi hang absolutt godt med.
 
Vi startet andreomgang godt. Og spillemessig var mye av spillet på Godsets halvdel. Vi spilte god fotball, kjempet Godset ut av rytmen og styrte mye av omgangen. Men, vi klarte ikke å skape de største sjansene. En kjempesjanse hadde vi derimot, der Haram vant en duell og Kevin fikk avsluttet. Keeperen var både dyktig og hadde flaks som fikk en hånd på ballen og corner til oss.
Dessverre slapp vi Godset til på et par kontringer i andre omgang også. Den ene reddet Håkon mesterlig med foten, men den andre fikk de satt i mål. Og når vi mot slutten ble litt slappe i presset, fikk de skyte relativt upresset fra rett utenfor 16 meteren og utagbart i krysset.
Nå møter vi Tippeligaens G16 lag (eller de beste regionslagene i Norge). Det er flust med kretsspillere og til og med landslagsspillere. Det er klart det er et høyt nivå men det er jo dette vi har gledet oss til. Vi skal fortsette å bite fra oss og dette syntes vi var en godkjent åpning våre gutter fra BSK, selv om sluttresultatet ble 0-3.
 
Søndag er det første runde i NM mot Rælingen på bortebane og så er det ny runde i Nasjonal Liga neste lørdag mot Lillestrøm i LSK hallen. Vi gleder oss til fortsettelsen…

 

BSK - Godset