Max Myrmo er med enda ett år!

Nok en HelGul fortsetter i klubben. Denne gang er det Max Myrmo som går inn i sin andre sesong på A-laget (tidligere har Jasper Jaobsen gått inn i sitt fjortende år for oss https://baerumsk.no/jasper-jacobsen-gul-for-fjortende-aret/)

Nå er midtbane-terrieren klar for sin fjortende sesong i Gult her på AJ Arena og alskens bortearenaer.

For meg var det naturlig å fortsette her. Klubben tør å satse ungt, og jeg er en av flere som har fått muligheten. Med 25 kamper for A-laget allerede så har jeg tatt noen steg, mens det så klart er mer å jobbe med nå i min andre sesong.

Max er strålende fornøyd etter 3-0 seieren mot Frigg, hvor han selv skårte to av de.

Bærum har alltid vært en fin klubb å være i. Som nenvt blir man satset på med gode kamparenaer, men sosialt er det et veldig bra miljø her nede. Vi hadde fra 13 til 16 år et sterkt trenerteam (Fredrik og Sebastian Troupe) og med engasjerte lagledere (Magne og Sjur), og fra den tiden var finale i Dana og bronse i Norway Cup noe jeg husker godt.

Det er tidlig så klart, men det er spennende det som skjer rundt A-laget for tiden. Jeg føler øktene er solide, og tempoet er høyere. Så det går unna på treningsfeltet.

19-åringen får også lovord av hans mangeårige trener fra ungdomsårene:

– Max er en hardt arbeidende, målfarlig og uredd spillertype. Som trener er han en spiller å regne med, uansett vær og årstid, med sin 100 % tilstedeværelse. Utenfor banen er han lærevillig og han er gladlaksen fra Alaska med sin positive innstilling