Matchvinner på Hønefoss

(Hønefoss 2-Bærum 2 0-1) Dauda Bortu banket inn kampens eneste mål, og ga rekruttlaget en meget fortjent seier i 3. divisjon.

Både Hønefoss og Bærum stilte ungt denne kvelden. Hjemmelaget utmerket seg med en imponerende innstilling til å fighte om alle baller over hele banen. Vi forsøkte å ha langt større fokus på å spille ballen. Vi følte vi hadde mer kvalitet i laget og hadde da også de fleste av kampens muligheter. Det var meget fortjent da Dauda Bortu tidlig i andre omgang ga oss det som viste seg å bli seiersmålet. Fra skrått hold banket 17-åringen ballen i nettet.

Hønefoss hadde en meget stor sjanse, på en kontring tidlig i første omgang etter vår dødball, der vi var slurvete i markeringene og returløpene. Men da kom vår unge målvakt Andreas Heggen, som vi hentet fra nettopp Hønefoss i fjor sommer, ut som en vegg og gjorde seg så stor bare en keeper klarer og reddet mesterlig alene med hjemmelagets angrepsspiller.

På et godt arbeidende Bærum var Ulrik Roaldsøy i en klasse for seg, vant alle dueller, styrte alt spill, løp som en galeislave og pratet uavbrutt i godt over 90 minutter.

«Godt over» fordi matchen fikk et lengre avbrekk da en Hønefoss-stopper slaktet Mohammed Mahnin med to stive bein og et tyvetalls knotter. Heldigvis gikk det bra med Moa, og heldigvis fikk Hønefoss fullføre med ti mann.