Marius Augdal klar for oss i 2022!

Vi satser på å treffe Blink nok en gang når vi henter vår andre Stjørdals-Blink spiller på kort tid. Denne gang er vi glade for å få med oss midtbanespilleren Marius Augdal på laget! Han har i grunn spilt for Blink hele livet og står med imponerende 210 kamper og 49 mål (deriblant to år i OBOS)

«Vi får inn et arbeidsjern, som i utgangspunktet vil gå inn i høyre indreløper-rollen» kan trener Heggset fortelle oss. «Så får vi inn en spiller med verdifull erfaring i vår unge tropp, så med erfaring fra bl.a OBOS-liga så vil han ha nyttig erfaring som våre yngre spillere kan dra nytte av».

Marius har også spilt futsal og har en sesong på høyeste nivå der (2015 Pumas).

Selv sier Marius at «Jeg valgte Bærum fordi jeg har hørt fra flere spillere at det er en god klubb å utvikle seg i. På mitt besøk her så følte jeg meg velkommen fra første stund, så jeg vil bidra med mitt på og utenfor banen for at vi skal kjempe høyt oppe på tabellen«.