Lekte med Lillestrøm

(Bærum-LSK 5-1) Et hardt arbeidende juniorlag og en Ola Moe i storform sørget for en kanonstart på en spennende høst i interkretsserien.

Da 45 minutter av høstsesongen var unnagjort hadde Ola Scheele Moe skåret fire ganger. Den elegante unggutten herjet med Lillestrøm-forsvaret. Etter å ha lukket døra i andreomgangen satte Markus Fjørtoft et kontant punktum da han nikket et frispark knallhardt i mål på overtid på pasning fra – nettopp Ola Moe.

Dermed fikk Bærum-juniorene den starten på høsten de ønsket seg etter en vårsesong som ikke gikk helt etter planen.

Kun 3 minutter var spilt da den første ballen satt i nota. Innlegget fra Jakob Strompdal på høyresiden endte hos Ola, som banket ballen i nettet fra 15 meter.

LSK utliknet etter snaue kvarteret og kjørte kampen denne perioden, men et nydelig Bærum-angrep endte opp hos Tin Hoang som fra sin venstreside la en flat ball inn i boksen hvor Ola igjen var kontant i boksen.

Så kom kunststykket. Et deilig nedtak av en lengre ball sentralt foran LSK-goalen, en skuddfinte til høyre, en ny finte til venstre og en klinisk avslutning i hjørnet.

Da Tin vippet ballen i bakrom på en Marius Koss på et godt løp i sekundene før pause, fikk Ola også sjansen fra straffemerket. Og juniorgutta ble klappet av banen med 4-1 halvveis.

Om førsteomgangen bød på de spektakulære målene, gledet andreomgangen på en annen måte. Bærum-gutta jobbet knallhardt og lot LSK trille ball uten å få til noe som helst. Måten vi lukket matchen på var meget proft gjennomført.

Et verdig punktum ble satt på overtid da vi også viste fram en lekker dødball.

Nå skal vi ikke ta av, for høsten blir tøff. Men en solid dose selvtillit ble sprøytet inn i juniorlaget denne kvelden.