Kvinner/J19 forsterker troppen

Fire nye og spennende spillere fra Uppsala, Teie, Stabæk og BVH har signert for oss i løpet av de siste ukene. Alle disse er gode forsterkninger som vil løfte troppen ytterligere.

Nora Roxette Rydding fra BVH IF, Marie Sundby fra Teie IF, Beatrice Jonsson palmer fra Uppsala IF og Sylwia Joffcheff fra BVH/Stabæk IF har alle signert for Bærum SK i høst.

Våre nye spillere er:

Nora Roxette Rydding, født 1999 fra BVH IF. Spiss som har herjet i 4. div senior og J19 1. div for naboklubben i år. Hun er hurtig og smart i avgjørende øyeblikk.

Marie Sundby, født 1997 fra Teie IF. Spiss/kant som har bøttet inn mål i 3. div senior i Vestfold. Går rett på mål og har et skudd som lukter svidd. Har flyttet til Oslo for å studere og går i klasse med Leni.

Beatrice Jonsson Palmer, født 1994 fra Uppsala  IF, der hun studerte. Midtbanespiller med verdifull erfaring fra svensk 3. divisjon. Alltid i bevegelse og med et meget godt overblikk. Fikk jobb i Asker og flyttet hit i høst.

Sylwia Joffcheff, født 1999 fra BVH IF og Stabæk IF. Meget anvendelig spiller som både kan spille sideback, kant og midtbane. Enorm vilje og innsats, og fosser fremover når hun får sjansen.

– Dette er spilletyper vi ønsker oss, både med hensyn til kvalitet, roller og holdninger, oppsummerer hovedtrener Tommy Westlie tilfreds.

Vi ønsker alle fire hjerteligst velkommen og lykke til hos oss. Det er bare å glede seg til fortsettelsen!