Kvinner Senior inviterer til prøvespill

Bærum SK Kvinner har ca 30 spillere i troppen og ønsker flere spillere velkommen. Vi har to seniorlag som skal spille i hhv 3. og 4. divisjon i Oslo Fotballkrets når det åpnes for det.

Vi trener på kunstgress på Kadettangen i Sandvika tre ganger per uke og er opptatt av kvalitet i øktene samtidig som det skal være gøy. Vi har en åpen og inkluderende spillergruppe som er vant til å ta i mot nye spillere. Siden det alltid er noen som reiser av gårde til studier, jobb eller militærtjeneste er vi avhengige av å få inn nye spillere. Før denne sesongen har vi signert tre nye spillere, se egen omtale av hver av disse.

Vårt trenerteam består av Tommy Johnsen (hovedtrener) og Ariela Christensen (spillende ass.trener). Tommy er i gang med sin andre sesong hos oss og har tidligere trent Strømmen G16, Akershus krets, Team Nes og Årnes. Ariela spilt hos oss siden 2019 og har bred trenererfaring fra Stabæk og ØHIL. Hun har spilt i Toppserien med Linderud/Grei, og før det aldersbestemt i Asker og Stabæk.

Hvis du synes dette høres interessant ut, ta kontakt med koordinator Sigmund Gaaren på tlf 91554510 eller e-post sigmund.gaaren@hotmail.com

Vi ser frem til å høre fra deg!