Kvinner Senior forsterkes med lokalt talent

Olivia Bergan Kjæraas (18) kommer til oss fra nabo- og samarbeidsklubben Høvik IF. Hun har imponert med sine ferdigheter og innstilling fra første prøvetrening i høst, og vist at hun har mye å bidra med hos oss.

Olivia Bergan Kjæraas (18) er klar for Bærum SK Kvinner

– Dere motiverer meg fordi intensiteten og progresjonen er på et annet nivå enn det jeg er vant til fra før, og det er veldig gøy, slår Olivia fast. – Jeg ønsker å få et godt utbytte av å spille for Bærum, noe jeg allerede har opplevd, og ser frem til treningene fremover!

– Olivia er en spennende spiller, som jeg la merke til med en gang jeg så henne spille kamp for Høvik J19 i fjor, og vi inviterte henne umiddelbart til prøvespill hos oss via sportslig leder i Høvik, sier hovedtrener for Bærum SK Kvinner, Tommy Johnsen. – Hun er en rask, målfarlig og sterk fysisk spiller, som gjør henne vanskelig å møte både offensivt og defensivt, og vi ser frem til å ha henne med i pre-sesongen og inn i kampene som kommer i år.

– Vi ønsker Olivia lykke til videre og takker for mange gode år i Høvik IF, uttaler sportslig leder i Høvik, Christian Varmann.

Vi ønsker Olivia hjertelig velkommen til Bærum SK Kvinner og gleder oss til fortsettelsen!