Kvinner B fikk en fin fight

Bærum2-Stoppen 1-2 (1-1). Tøffe dueller, bra tempo og jevn match, akkurat slik vi ønsker at treningskamper midtvinters skal være!

Tommy Johnsen oppsummerer: «En god kamp hvor vi får bra matching, Stoppen trøkker til i alle dueller og dette oppleves som en kamp de virkelig har gledet seg til å spille.

Vi går ut med høyt press og det blir en kamp som jeg mener vi har et lite overtak på. Stoppen utnytter det vi ikke gjør, altså å benytte bakrommet vi gir ved å stå høyt. Når det ikke er press på ballfører må vi enten falle i det bakre leddet og krympe bakrommet. Og det er små ting som kunne avklart deres første mål.

Dette justerte vi til andre omgang og det løste denne utfordringen. Andre målet deres får de når knapt kampen har startet i andre omgang. Vi må skru oss på som det så fint heter og være klare når dommer blåser igang kampen.

Flere ting som vi skal gjøre i kampen funker meget godt. Cornere skal vi jobbe mer med, og Amalie hadde en helt fantastisk heading i tverrliggeren. Vi gjør rommene trange og vanskelige for Stoppen i hele kampen. Så det blir mye kriging og en kamp med bra trøkk. De forsøker å slå mye langt etter hvert, det kommer av at vi benytter deres bakrom noe mer og de blir presset lavere.

Vi har i andre omgang et bedre overtak spillemessig. Det som mangler er sluttprodukt (scoringer). Det var noen tanker om kampen. Det er flere som står frem og gjør en god jobb gjennom kampen. Flere og flere har tatt steg bare den første mnd jeg har vært her.»

Vi tok ledelsen i 12. minutt på straffe ved Maja R, etter at Amalie fikk en kraftig dytt innafor boksen. Stoppen utlignet ti minutter etterpå og scorte altså en gang til rett etter pause. Neste treningskamp for Kvinner B er borte mot Godset lørdag 15. feb, det blir gøy!