Kvinner B har los på teten i 4. divisjon

Bærum2-KFUM 2-2 (1-1). Det tetter seg til i toppen og vi fikk kun med oss ett poeng i den første av tre nøkkelkamper på rad mot lagene foran oss på tabellen. De neste matchene mot Asker og Grei vil bli meget avgjørende for om vi blander oss i tetstriden i 4. divisjon for alvor.

Tommy oppsummerer kampen:

«Det er to ting jeg sitter igjen med etter denne kampen. KFUM overrasket positivt med hvordan de spilte ball og jeg følte hele veien at det var noe uforløst hos oss. Vi var enige om at vi skulle gi 100% og være fornøyde hvis vi gjorde det. Det følte jentene og vi at alle gjorde og da må vi være fornøyd. Kampen kunne/burde ha bikket vår vei, men en jevn kamp totalt sett.

1-0 setter Andrine allerede etter 4 minutter når Leni spiller henne gjennom. Hun er gjennom rett etterpå også og da redder keeper og da får vi følelsen at dette kan gå veldig bra. Dessverre så lykkes vi ikke så mye med spillet gjennom etter dette. 1-1 kommer etter 17 minutter og det gir KFUM en innsprøyting

Resten av omgangen er jevn og vi er ikke helt fornøyd med hvordan vi løser det defensive eller det offensive. Vi gjør noen endringer i pausen og har egentlig full kontroll i andre omgang uten å skape de helt store sjansene.

Ved 2-1 legger Kata inn, men Koffa bryter. Da kommer ballen til Stine som klinker til med venstra opp i krysset. Da var det gått 81 min. Dessverre utligner Koffa på corner bare to minutter etter, hvor det blir klabb og babb i feltet.

Godt jobbet jenter, så får vi håpe på bedre betalt neste kamp borte mot Asker 9. sept.»