Kvinner B måtte jobbe hardt for et poeng

Bærum2-Holmen 1-1 (1-1). To cornermål i kastevind, en skikkelig arbeidsøkt og ett poeng ble beholdningen mot et av formlagene i 4. divisjon.

Tommy har ordet igjen: «Dette ble akkurat den tette og jevne kampen vi forventet. Vi har litt mye sykdom i troppen i dag og vi måtte sjonglere på ukjente plasser underveis. Det ble litt for oppjaget og Holmen jobbet knallhardt. Da sliter vi med å få til det spillet vi pleier og det var nok ikke like underholdende å se på som disse jentene pleier å prestere, men veldig god trening i å takle mindre tid i alle situasjoner.

Både Emilie og Matilda fikk unna debuten sin og kom godt ut av det. Vi pleier ikke å kåre BB i 4.div, men hadde vi gjort det i dag så ville Mia i vårt mål ligget godt an, hun presterte noen skikkelig fine parader i andre omgang.

1-0, 43. min: Kristine tok cornerne og vinden var en stor utfordring på Kadda i dag. De to første cornerne hennes ble blåst bak mål, men jeg ba om en liten korrigering av henne, så ville de bli farlige. Akkurat det gjorde Kristine og den tredje corneren skrudde hun rett og slett inn.

1-1, 45. min: Så satt Holmen også inn en corner rett etterpå, nå i motvind, en god prestasjon!

Alt i alt så føler jeg det var riktig med uavgjort og vi fikk en veldig god gjennomkjøring mot et hardtarbeidende Holmen.»

Neste kamp er hjemme mot Kjelsås onsdag 25.9, vi gleder oss! 🙂