Kvinner B glimtet tidvis i årets første treningskamp

Røa J19-Bærum2 1-3 (1-1). Vi skaper 5-6 megasjanser den første halvtimen og er gode i 50% av kampen, det er helt greit såpass tidlig i sesongoppkjøringen.

Tommy oppsummerer:

«Dette var en kamp vi skulle innføre mange nye elementer i spillet vårt og det var fokus før kampen.Vi spilte fantastisk de første 30 minuttene og burde her ledet 5-0, men effektiviteten var ikke der den skulle være. Denne perioden så klarte vi også å kjøre mye av de nye elementene inn i spillet. Vi spilte fantastisk gjennom midtbanen og tredde kantene gjennom gang på gang.

Vi byttet ganske mye etter 30 minutter og da skjer det alltid noe med flyten i spillet. Vi fortsetter å styre kampen, men presisjonen blir ikke like god i pasningsspillet vårt. Vi bytter på i 2.omg og klarer bare i perioder å komme opp på toppnivået vårt.

Til å være første treningskamp 13.januar så viser vi til tider spill som er på kjempehøyt nivå. Vi må bare jobbe med å holde det nivået lengre. Mye sykdom og småskader gjorde at laget ble seende litt annerledes ut enn først tenkt.

1-0 setter Kari på retur når Tuva var alene gjennom og keeper avklarte i første omgang.

1-1 kom på en av de få sjansene Røa skapte gjennom kampen akkurat før pause.

2-1 ved Solveig på straffe etter at Mariann ble sparket i brystet etter Andrine sin corner.

3-1 er fantastisk og helt ut fra læreboka. Andrine fører ballen inn fra sin venstre kant og slår en perfekt crosser til Kari som legger flott ned og legger ballen nydelig gjennom til Zuzza som da avslutter sikkert alene med keeper.

Godt gjennomført kamp selv om vi burde vunnet 7/8-1, men det er glimrende at vi skaper 100% sjansene selv om vi ikke setter nok av de ennå»

Neste test er Kvinner As treningkamp hjemme mot Drøbak/Frogn Kvinner lør 19.2 kl 12:30, vi oppfordrer alle til å ta turen for å se våre damer i aksjon! 🙂