Kvinner B gikk «all in»

M/S-Bærum2 1-5 (0-3). 70 minutter med fin fotball skaffet oss en trygg luke mot de grønnkledde fra Manglerud. De siste 20 inviterte vi vertene inn i matchen igjen uten at det gjorde noen stor skade.

Over til Tommy: «Vi var forberedt på hard motstand mot M/S, men her tok jentene tak i kampen umiddelbart og holdt trykket til vi falt litt ned siste 20 min. Vi spiller veldig god fotball i denne kampen med mye gode kombinasjoner.

De forsøker å presse oss med 3 spillere oppe, men vi har ikke problemer med å spille av presset. Da får vi til gjengjeld god plass på midtbanen og de styrer det meste utpå der. M/S må ty til lange overraskende baller, men forsvaret rydder som regel mesterlig opp.

0-1, 8 min: Nora spiller gjennom Zuzza, som avslutter sikkert

0-2, 11 min: Kata gjør alt selv og runder flere spillere før hun setter ballen i mål fra skrå vinkel

0-3, 30 min: Nastaha slår en genial pasning gjennom til Kari som scorer sikkert.

0-4, 51 min: Nastaha gjør alt selv før hun avslutter i mål

0-5, 52 min: Her er dagens mål! Nastaha drar seg forbi flere spillere og slipper ut til Elise som legger innlegget. Der kommer Thea og skaller ballen lekkert i mål. Nydelig jenter 🙂

1-5, 64 min: Hjemmelaget bryter høyt og scorer kampens siste mål.

Veldig god kamp de første 70min og litt rotete siste 20, men alt i alt en topp kamp.» Neste match er hjemme mot Nordstrand 12. juni, da går vi for 3 nye poeng!