Kvinner B: Fin start på vintersesongen!

Bærum2 – Modum 4-0 (0-0). Vi brukte litt tid på å komme i gang i årets første treningskamp. Etter pause tok vi imidlertid mer og mer over matchen, noe som også gjenspeiles i målprotokollen.

Tommy W oppsummerer: «Vi har valgt å kjøre god motstand i treningskampene og Modum endte midt på tabellen i 3.div Buskerud, Vestfold og Telemark i 2019. Vi stilte ikke med et rent andrelag heller, i og med at vi har noen spillere plaget av skader og sykdom.

Kampen var veldig rotete innledningsvis og vi gjorde veldig lite av det vi var enige om før kampen. Vi er i midten av januar, så at det er forbedringspotensial er ikke overraskende. Vi spiller oss mer og mer inn i kampen og i 2. omgang har vi god kontroll.

Slik kom målene:
47. min, 1-0, Mahnoor bryter høyt og spiller Kamilla som avslutter sikkert i mål med venstra.
71. min, 2-0, Kamilla frempå igjen på Matildas innlegg.
73. min, 3-0, Victoria kommer i fart og header inn etter keeperredning på Kamillas skudd.
90. min, 4-0, Emilie en perfekt gjennomspill til Kamilla som kommer nedover venstre og skyter. Igjen redder keeper, men Victoria har tatt et 40 meters løp og er først på returen som hun setter inn.

Alt i alt veldig mye bra i årets første treningskamp. Nå gleder vi oss til at Kvinner A skal ta i mot Ull/Kisa lørdag 25. janaur kl 12.00 på Sandvika stadion!