Kvinner B: Fin fotball og full kontroll

Korsvoll-Bærum2 0-4 (0-1). Seriestarten i 4. divisjon stod til mer enn godkjent, og vi vartet opp med mye godt spill da vi tok turen til et av hovedstadens mer møblerte nabolag.

Peptalk før match!

Vi «slo leir» på hjemmelagets banehalvdel fra første stund og testet både vertenes forsvar og keeper med gjennomspill, cornere, innlegg og avslutninger. Etter 24 min fikk vi endelig betalt da Stine forvaltet Idas presise pasning på beste måte. Vi holdt trykket oppe i hele omgangen, bortsett fra at vi slapp til Korsvoll med et par avslutninger som Mia trygt tok hånd om.

Etter pause satte vi standarden umiddelbart og Nastaha scoret hattrick etter vakre nettkjenninger i 47., 60. og 65, minutt. Vi kunne godt hatt mange flere mål i denne kampen, så vi skal gi kred til Korsvolls keeper som var utrolig god på en-til-en situasjoner. Hjemmelaget jobbet godt hele matchen og bidro til å gjøre det til en hyggelig kveld for oss som hadde tatt turen.

Veldig mye bra spill, gode valg, bevegelser og samhandling, og superkult at flere står frem og viser at de er gode også i kamp, oppsummerte hovedtrener Tommy Johnsen.

Det er bare å glede seg til neste match i 4. div som er borte mot Oldenborg 5. september. Men før det et faktisk hele 4 matcher i 3. div, så det blir tett mellom begivenhetene fremover. 🙂