Kvinner B briljerte på Valle

VIF4-Bærum2 0-5 (0-2). Vi bød på pent spill og lekre mål på en deilig seinsommersøndagskveld i Oslo. Bedre kan det ikke bli!

Tommy oppsummerer fornøyd: «WOW. Dette var topp underholdning i 90 minutter og vi burde kanskje ha scoret det dobbelte. Vi hadde bare en Bærum spiller som synes kampen var kjedelig og det var Mia i målet, som hadde veldig lite å gjøre.

Noen av kombinasjonene var det ekstremt høyt nivå på og det gikk alt for fort for fysiske VIF spillere. De var sterke og taklet skikkelig når de kom innpå oss, men når spillet gikk fort og presist så hadde de ikke sjans.

Banens Gigant i dag var Ida Berge i forsvaret, og hun slutter ikke å imponere oss. Hun tar nye steg i rekordfart. VIF spillerne var fysiske og gikk rett i kroppen på henne, men de klarte ikke å flytte henne lenger enn at hun var raskt foran de igjen. Hun har et tyngdepunkt jeg ikke har sett maken til på Bærum Kvinner før nå og det skal bli gøy å følge henne videre.

Når det er sagt så kunne alle spillerne blitt trukket frem i dag i og med at vi spiller fantastisk som et lag. Akkurat slik vi skal gjøre. Best illustrert med måten vi scorer 4-0 målet. Solveig trer gjennom Kari som utfordrer rett mot mål og akkurat foran keeper slipper hun inn til Tuva som bare kan bredside inn ballen. Det er lagspill det!

18. min, 0-1: Vi gjør flotte kombinasjoner nedover venstre side før Kari sender pasning til Nasse som avslutter sikkert.

20. min, 0-2: Nok en lekker prestasjon når Kata utfordrer hele forsvaret før hun lekkert trer gjennom Kari som scorer sikkert.

47. min, 0-3: Mer lekkert spill, nok en gang Kata som utfordrer og denne gangen trer hun gjennom til Kamilla som setter ballen i mål.

73. min, 0-4: Dette er målet som ble beskrevet over, hvor Solveig trer gjennom Kari som utfordrer og slipper ballen til Tuva som kan bredside inn i åpent mål.

88. min, 0-5: Her er det mye bra i forkant, Nasse er helt rå på å tre gjennom og denne gangen er det Elise som avslutter sikkert.

Som dere sikkert forstår av målbeskrivelsene så var det skikkelig lekre mål vi scoret i dag. Det kunne vært mange flere like lekre, men det var ikke alltid vi lyktes med siste pasning eller avslutningen.

Veldig bra gjennomført kamp jenter!»