Kvinner B best i det meste

Bærum2-Kjelsås 4-0 (1-0). Vi hadde hånda på rattet hele veien i denne matchen, og etter hvert som kampen skred frem kunne vi dra i land en kontrollert vinst.

Ole Terje oppsummerer: «Herlig spillevær og herlig humør i garderoben, selv om vi fikk noen frafall tett inn på kampen. Vi hadde fokus på å vinne dueller, og vi skulle ikke tape de små kampene, for da vinner man som oftest fotball kamper. Vi begynner forrykende, og det var nære på etter 2 minutter med en herlig Kari /Kata kombinasjon.

Vi fører kampen og Kjelsås sliter med å komme frem på banen. Kjelsås er ikke et dårlig lag, de kjemper og er tøffe i duellene, men det er jammen meg vi også i dag, derfor klarer vi å holde mye av spillet på Kjelsås sin banehalvdel. Mye bra kombinasjonsspill har vi også på begge kanter i dag.

Etter 19 minutter bryter Martine flott spillet foran sin motstander, via Nasse med en deilig stikker til Tuva, som kaldt setter den i mål alene med keeper, YESS! 1-0

Vi fortsetter å styre kampen uten å score mere før pause. I pausen snakker vi om å være litt mere tålmodige i spillet, ikke styrte fremover med en gang. De sjansene Kjelsås har etter pause rydder Mia herlig opp med sine kjente reaksjonsredninger.

Vi gjør som planlagt og i 2 omgang blir vi bedre. Emilie kipper frispark over alle og Marie setter ballen i mål til 2-0 etter 54 min. Så header Matilda et nydelig innlegg fra Elise til 3-0 kort tid etterpå.

Deretter er det nydelig spill, først sjanse til Matilda og så fanger Kata opp returen og lurer den inn nede i hjørnet til 4-0 etter 71 min

Alt i alt en meget bra kamp synes jeg, god stemning og mye prat på banen som løfter laget og gir oss energi. Fortsett slik, så er det ingen som slår oss i denne divisjonen. Sterkt jenter!»