Kvinner B (4. div) på sporet

Bærum2-Nordstrand 3-0 (1-0). Lagmaskineriet vårt malte på gjennom hele kampen og det holdt i massevis til å ta hjem en ny trepoenger. På dager som dette er det ingen som slår oss i 4. divisjon.

Tommy har ordet:

«Veldig bra gjennomført kamp uten at vi får betalt for alle sjansene vi skaper. Vi kjører på fra start og styrer kampen fra start til mål, mens Nordstrand har noen overganger Kathrine fikser med sitt offensive spill bak der. Resten fikser forsvaret i forkant. Vi tester ut en del i dag og det fungerer veldig bra.

20 min. 1-0. Flott småspill hvor Kata finner Nora som drar av an spiller og setter den trygt i mål.

Pausepraten går på å kjøre på 90 minutter og at hvis vi gjør det så vil ikke Nordstrand henge med. Dette gjør jentene og vi skaper mye i andre omgang også.

49 min. 2-0. Rikke tar med seg ballen fra sin venstre back og forserer helt til 18 meter og klinker ballen inn. Hun spilte spiss i første omgang, men hun skulle ned som venstre back før målet kom.

59min. 3-0. Synne finner Nora, som avslutter med venstre i mål. Godt å ha Synne tilbake og både hun og vi var vel litt overrasket at hun holdt i 45min.

Veldig god kamp jenter, selv om vi burde pyntet enda mer på målforskjellen!»