Kvinner A: Vi hadde best kondis i generalprøven

Bærum-Bækkelaget 6-1 (3-1). Gjestene var gode så lenge de orket, den siste halvtimen var det ikke mer igjen av dem og vi fikk tid og rom til å trille ball og skape mange sjanser. Alt i alt en ok generalprøve.

Tommy har ordet: «Dette resultatet er i mine øyne litt flatterende, spesielt etter første omgang. Bækkelaget går ut i 100 og dominerer midtbanen i hele første omgang. De klarer ikke å skape noe særlig farligheter, men dominerer banespillet. Dette snur helt i andre omgang og det skyldes mye at de da er helt tomme, mens vi bare kjører på. Vi gjør mange bytter som igjen slår positivt ut og innbytterne leverer veldig bra nok en gang.

Veldig god lærepenge å få i generalprøven selv om vi ender opp med komfortabel seier. Vi snakket om dette i garderoben etter kampen og jeg tror dette vil gjøre oss enda mer forberedt til seriestart.

19. min: 1-0, Nora setter denne etter assist fra Kari og Victoria

26. min: 1-1, her blir vi straffet for sløvhet i frispillingen og de fyrer umiddelbart over Nina.

33. min: 2-1, Martine VN etter assist fra Nora

40. min: 3-1, denne setter Kari etter å være veldig tøff i løpsduellen

50. min: 4-1, Tuva etter assist fra Martine VN

80. min: 5-1 Martine VN med assistanse fra Victoria

83. min: 6-1, denne setter Nora inn etter flott spill i forkant.»

Nå er det bare å glede seg til seriestart i 3. div borte mot ØHIL3 på Jarmyra tirsdag 2. april kl 20.15. Vi sees der i gult og sort!