Kvinner A vant 3. div med 11 poeng!

Stabæk3-Bærum 1-4 (0-2). Vi har vært klare som serievinnere, og for kvalik til 2. divisjon, i noen uker allerede, så derfor har det handlet om å avslutte med stil de siste kampene. Det klarte vi fint, og gikk til slutt ubeseiret igjennom serien.

Tommy oppsummerer:

«Vi hadde fokus på å spille possession i dag og hadde 72% ballbesittelse i kampen. Vi hadde også 15 avslutninger på mål og 12 utenfor, så 4-1 var ikke et mål for mye. Vi må heve effektiviteten til kvaliken hvis vi skal gå hele veien.

Vi har Stian som kjører statistikk underveis i kampen og derfor så nøyaktige tall.

Periodevis spilte vi glitrende fotball. Spesielt fra minutt 2 til ca 30 minutter ut i første omgang. Da spilte vi rundt de og hadde mye bevegelse og presisjon i spillet. Dessverre falt vi litt i intensitet, bevegelse og presisjon siste 15 av første omgang.

Vi gikk til pause med en 2-0 ledelse og jentene satte mål om 75% ballinnehav i andre omgang. Vi klarte 72%, men lykkes ikke helt.

Når det var 5 minutter igjen så informerte vi angrepstrioen at vi manglet 1 mål på å nå 100 i serien, men dessverre hadde vi ikke marginene selv om sjansene var mange.

1-0 Der kombinerer vi fint ned over vår venstre side og til slutt legger Andrine ballen ut til Pernilla som skyter i mål.

2-0 Her driller Sundy rundt med noen Stabæk spillere og avslutter med skudd i mål. Vi så ikke hendelsen grunnet en skade jeg kommer tilbake til.

1-2 Stabæk presser oss høyt og med possesion som dagens fokus så forsøker vi å spille av presset. Vi mislykkes her og da kunne de sette inn reduseringen.

1-3 Her forserer Rikke fra sin venstre back og finner Sundby. Hun drar av en spiller og avslutter sikkert.

1-4 Sundby vender og drar av en spiller og avslutter i mål.

Dessverre så var det ikke bare fryd og gammen i og med at vi fikk en skade på Pernilla. Vi krysser fremdeles alt vi har for at ikke skaden er for alvorlig. Hun fikk en overtråkk, men spilleren landet oppå beinet hennes og jentene på siden påsto de hørte det smelle, så vi er veldig bekymret akkurat nå. Pernilla hadde uten tvil store smerter der hun lå. Vi fikk kjørt henne rett på legevakten og venter på tilbakemelding.
Pernilla har kommet inn som et friskt pust i gruppen med herlig engasjement på både trening og kamp. Hun har best treningsoppmøte siden hun kom og hun hjelper alltid til med utstyr og andre ting som trengs. Vi håper bare på raskest mulig skadeavbrekk.

Gratulerer som ubeseiret i årets 3.div jenter, og Tore påsto at 99 mål er et rundt og fint tall»