Kvinner A kapret 5. plassen i 3. divisjon

Bærum-ØHIL3 5-3 (2-0) og Frigg2-Bærum 0-1 (0-0) i de to siste seriekampene kronet en fantastisk høstjakt. Vi gratulerer våre spillere og støtteapparat med imponerende innsats i høstsesongen etter at vi lå litt svett an på tabellen i sommer.

Laget som slo Frigg2 med 1-0.

Sara Rydding prikket inn fire mål og ble kåret til Bærums beste spiller mot ØHIL3. Emilie Swärd fikk æren av å sette inn det siste målet vårt. Vi ledet for øvrig 4-0 etter 55 minutter, men gjestene kom tilbake tre ganger på dødball og gjorde kampen mer spennende enn vi kunne forutse.

Mot Frigg2 scoret Leni Larsen Kaurin vårt mål rett etter pause på pasning fra Sara Rydding. Vi produserte massevis av målsjanser, men det ble med det ene målet. Vilde Søbye, kun 15 år, tok for seg på sentral midtbane og fikk masse skryt for sin jobb mot voksne damer. Anine var tilbake i vårt mål i 2. omgang etter langtidsskade og vartet bl.a opp med en fin redning.

Nå venter OBOS cup semifinale mot Oppsal på Sandvika Stadion søndag 15.10 kl 14.45, vi sees der og gleder oss til mer moro!