Kvinner A: Stor bredde i troppen betaler seg!

KFUM Kvinner- Bærum Kvinner 0-3 (0-2)

Redaksjonen tok en prat med Coach Westlie etter kampen og han kan meddele følgende:

Vi kommer ikke noe godt i gang i denne kampen. Vi gjør en del elementer som gjør at Koffa får spille spillet sitt.


Vi gjør noen korrigeringer i hvordan vi skal lede og presse høyt. De har fått et anker som var veldig dyktig og de klarte gang på gang å spille av presset vår. Det ble for mye løping på motsatt kant for å ta ut henne, så vi korrigerte med at motsatt indreløper skjøv opp hele tiden. Når vi fikk dette til å sitte så slet Koffa veldig med å komme seg oppover i banen.
Det skal nevnes at Koffa i beste fall skapte noen halvsjanser i løpet av kampen, så ganske god kontroll på alt.

Begge lag stilte litt redusert og vi var bare 13 spillere i og med at vi ikke tok sjansen på at Nora skulle få noe tilbakeslag på sykdommen. Vi har vel minst 10 spillere som bør slåss om førstelagsplass som ikke var med i dag. Nesten det samme var det med Koffa så styrkeforholdet var nok likt ut fra normalen. Emilie stopper og Bea back er ikke akkurat en normal oppstilling, men de leverte veldig bra på de plassene så det kan vi se mer av 🙂

Mange som viser at konkurransen er stor og at alle skal jobbe hardt for å komme på førstelaget denne sesongen. Deilig å føle på at vi har en solid tropp med veldig mange gode spillere før sesongen starter.

Vi skaper så mye at vi burde hatt et 0-6 resultat i stede, men alt i alt en god kamp.

Forsvaret m Thea, Kajsa, Emilie og Bea slapp som sagt bare til noen halvsjanser som igjen Kathrine tok seg greit av.

Midtbanen med Sandra, Mali, Tuva og MarieG spiller veldig bra og jobber hardt. De fikk bare beskjed om at de må være enda tydeligere i bevegelsene når de skal gjøre seg spillbare i oppspillsfasen.

Angrepet med Kari, Andrine, Sundby og Kata måtte løpe veldig mye i presset før vi fikk korrigert inn som nevnt over. De ble godt slitne der, men vi skaper mye både i den perioden og resten av kampen.

1-0 Kommer akkurat når vi får korrigert leding og press oppe. Kari vinner ballen helt etter boka og setter fart nedover høyresiden, legger ut skrått mot 16 meteren hvor Andrine kommer og legger den sikkert i motsatt hjørne.

2-0 Her presser vi høyt og Sundby vinner ballen i duell med keeper og pirker ballen i mål.

3-0 Vi har trent en del avslutninger i det siste og jentene har imponert på trening. Denne kampen håpet jeg å se resultatet av dette, men jentene ville litt mye. Derimot så får Sundby knalltreff fra ca 18 meter og ballen fyker inn i nettet.

God gjennomkjøring jenter og gøy å se hvordan vi klarer å korrigere inn presset. Et stort pluss til Stian også som er genial både på å se løsningene og å coache jentene inn på dette.

Vi gleder oss til fortsettelsen 🙂

Heia Bærum