Kvinner A stod distansen best!

Bærum-Langhus 7-2 (3-2). Etter en relativt jevn første halvtime var det klasseforskjell den siste timen. Fra 1-2 scoret vi seks mål til og landet fjellstøtt i denne matchen.

Tommy tar oss igjennom høydepunktene: «Vi var forberedt på en tøff kamp innledningsvis, og at vi måtte ta krigen til kampen hadde satt seg. Vi advarte også mot deres nummer 10 som vi måtte løse på en god måte. Dette slet vi med den første halve timen, men etter hvert fikk stopperne bedre og bedre kontroll på henne. Stor styrke av jentene som havner under både 0-1 og 1-2, men vi lar oss ikke stresse. Jentene bare fortsetter å male på og seieren kunne faktisk fort blitt større.

Vi hadde både X antall 100% sjanser og halvsjanser mange ganger. Vi hadde også mange gode cornere som var nesten hele veien, men manglet den siste finishen. Vi spiller veldig god fotball i denne kampen og vi må si oss veldig fornøyde med gjennomføringen. BB ble Sandra Ragnarsdottir som styrer det meste i oppbyggingen vår.

8. min: 0-1, hvor vi blir brutt, men det Langhus gjør etter bruddet er klasse. Rett nedover deres høyre side og et perfekt innlegg som nevnte nummer 10 skaller i mål.

13. min: 1-1, Sundby drar seg gjennom feltet og blir tydelig felt.  Thea var sikkerheten selv på straffen, og keeper går ene veien og ballen andre veien.

22. min: 1-2 Kunne vi nok avverget, men slikt skjer.

33. min: 2-2 etter at Victoria trer gjennom til Sundby som drar av en spiller og setter den sikkert ved siden av keeper.

44. min: 3-2, Andrines skudd sniker seg inn.

Pauseprat: Her snakker vi om noen korrigeringer, men hovedbudskapet er å male på som jentene helt klart gjør.

53. min: 4-2 da Amalie slår et innlegg på første touch og vi gleder oss til å se på video hvordan Sundby flikker den videre i nettet.

73. min: 5-2 etter at Sundby blir spilt gjennom og hun setter den sikkert i mål.

76. min: 6-2, her er det Sundby som spiller Kari fri og hun klinker ballen i mål.

83. min 7-2, Andrine drar av en spiller og plasserer ballen nede i hjørnet.

Veldig godt gjennomført kamp jenter!»

Neste kamp er tirsdag 23.4 borte mot Ready, vi gleder oss allerede! 🙂