Kvinner A slo tilbake i siste serierunde

Bærum-Bækkelaget 3-0 (1-0). «En deilig avslutning på sesongen etter to håpløse kamper», kommenterte Tommy etter sesongens siste kamp i 3. divisjon. Godt å se våre damer tilbake slik vi er vant til.

Tommy fortsetter: «Nå viste jentene at vi har det nivået inne som vi har vist i 2,5 sesong, og som både jeg og sikkert mange andre har savnet i det siste. Dette var en tøff kamp mot et godt lag som vi har slitt litt med i år, men i dag viste jentene oss at de kan bekjempe en tøff motstander også.

BB ble Marie Sundby, som satte inn 2 mål og står nå med hele 50 totalt i 3.div dette året. IMPONERENDE! Derimot så var det mest innsatsen og innstillingen hennes i dag som ga henne BB prisen. Tett fulgt av Kristine Bergwitz-Larsen av akkurat samme grunn. Jeg kunne nevnt alle sammen i denne sammenhengen, men da vil det bli et langt referat.

1-0, 42min: Sundby drar seg fri og legger inn til Amalie som ekspederer ballen i mål.

2-0, 68 min: Victoria i flott driv gjennom midtbanen og slipper akkurat i riktig øyeblikk til Sundby som setter sitt 49. seriemål.

3-0, 74min: Vilde slår rett gjennom til Sundby som setter sitt 50. mål for sesongen. Det er gjort på 20 kamper og er et snitt på 2,5 mål per kamp, vi tror det er få som kan matche det.

Gratulerer med en fantastisk avslutning på årets 3.div og godt grunnlag til positivitet og motivasjon for hard jobb gjennom vinteren mot neste sesong!»