Kvinner A: Rikke er tilbake!

Årets spiller i 2018, Rikke Kristiansen (22), vender tilbake til Bærum SK Kvinner etter opphold i ØHIL i 2019, etterfulgt av studier i Stavanger. Den sterke midtstopperen, som kom til oss første gang fra BVH i 2017, blir en verdifull tilvekst til troppen.

En av grunnene til at jeg valgte å komme tilbake til Bærum, var det gode miljøet både med trenere og lagkamerater; man føler seg alltid velkommen, noe som gjør det lett å ha det gøy på treninger, forklarer Rikke. – Trenerne er gode til å følge opp hver enkelt spiller, samtidig som det ligger forventninger som gjør at man tar treningene og kamper seriøst.

Vi er storfornøyd med at Rikke har kommet tilbake til Bærum, det en veldig god signering før sesongen starter i august, slår hovedtrener Tommy Johnsen fast. – Jeg har hørt mye godt om henne som spiller og person; det var lett å se at det er kvalitet i beina og hodet, og var det fint å se at hun kom raskt inn i kjente omgivelser.

Jeg ser veldig frem til å komme i gang med sesongen og forventningen til både meg selv og laget, er å rykke opp til 2.divisjon; som vil kreve en innsats fra hele laget og god fokus på treninger, konkluderer Rikke.

Rikke er definitivt en solid og trygg stopper som vi har høye forventninger til, og hun har forventninger til oss, det synes vi er en god match, avslutter Tommy.

Vi gleder oss til å se henne og troppen i aksjon fremover og ønsker lykke til med sesongen! 🙂