Kvinner A rev ned Readys forsvarsmur

Ready-Bærum 1-5 (0-2). Hjemmelaget la seg lavt og satset på kontringer, det håndterte vi på beste mulige måte og etter hvert som kampen skred frem ble det åpenbart at alle tre poengene skulle bli med hjem til Sandvika.

Tommy oppsummerer: «Nå fikk vi merke et scenario som sannsynligvis kommer i år, nemlig et lag som legger seg ekstremt lavt. Dette må vi regne med etter å ha gått gjennom serien ubeseiret i fjor og etter starten vi har nå.

Vi løser dette veldig bra de første 10 minuttene hvor Sandra får styre alt utpå der, men så gjør Ready en korrigering for å forhindre det. Etter dette så sliter vi litt med å løse dette med at de «parkerer bussen», som det så fint heter.

Vi har nok ca 90% ballbesittelse i kampen, men det er først utover i andre omgang vi kjører over dem. Når høyrebacken har ligget nede med krampe to ganger etter å ha vært på X antall løpeturer med Andrine og X antall sklitaklinger i siste liten og må bytte så er de på felgen.

Vi gjør noen korrigeringer i andre omgang og står mye høyere med midtbanen og setter inn Hedvig som truer på utsiden fra backen sin. Når i tillegg en veldig frisk Kari kommer inn på kanten så får venstre siden deres kjørt seg også.

Dette var en kamp som ga oss mye trening og erfaring mot en slik type motstander. Vel gjennomført jenter.

9. min: 0-1, hvor vi vender spillet så fort det må gjøres og ender opp med å spille Andrine fri på venstre. Hun drar av backen sin og slår hardt inn foran mål og der kommer Sundby og flikker ballen i mål.

43. min: 0-2, Andrine slår en av mange gode cornere som kommer ut i mellomrom og Vilde klinker den i mål fra ca 18 meter.

47. min: 0-3, Sundby er frempå og presser, og da går det så fort at hun snapper ballen og avslutter sikkert i mål.

80. min: 0-4, Andrine drar av backen sin og legger hardt inn til Kari som avslutter og selv setter inn returen med venstre.

85. min: 0-5, Andrine slår nok en corner med venstre (mange av i dag) og Amalie klinker den inn på halv volley.

87. min: De får en redusering innen kampen var over da Readys spiss fikk sitt tredje forsøk alene med Nina. Ved de to første duellene var Nina ute på 16m og avverget.

Vi putter nye 3 poeng i banken og 5 mål i kassa og gleder oss til lokalderby og toppoppgjør mot BVH på mandag»